TERMOSTAT

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 12. 10. 2004 21:48

mizuh píše:
Jirka325 píše:Cenovka odpovidajici kvalite, ale pritom celkem prizniva :wink:
Pošli mi pls cenovku přes SZ možná to sfouknu rovnou s tou visco spojkou ať to mám komplet :wink:
Jasny, chladim, chladis chladime. :wink: :lol:

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 14. 10. 2004 14:04

mizuh píše:
magiccc píše:Prosím tě, kde tam ten termostat je a jak vypadá? :oops:
Mám úplně stejnej problém.
Pokud jde o M40 tak je pod tím kolenem co je zepředu na hlavě. obrázek 1obrázek 2
Ty obrázky mi nějak nefungujou, ale jak jsem pochopil tak když sundám to koleno zepředu na hlavě, tak by tam měl bejt???

Koleno jsem totiž sundaval a nic tam nebylo. :shock: Je to vůbec možný?
Jak to vůbec má vypadat? :oops:

mizuh

Příspěvek od mizuh » 14. 10. 2004 19:29

magiccc píše: Ty obrázky mi nějak nefungujou, ale jak jsem pochopil tak když sundám to koleno zepředu na hlavě, tak by tam měl bejt???
holt mi to vkládání nějak nejde :oops:
Obrázek
Obrázek

Wolferine

Příspěvek od Wolferine » 14. 10. 2004 20:55

mizuh píše:
magiccc píše: Ty obrázky mi nějak nefungujou, ale jak jsem pochopil tak když sundám to koleno zepředu na hlavě, tak by tam měl bejt???
holt mi to vkládání nějak nejde :oops:
Obrázek
Obrázek
to je tim ze to je na mujwebu..za to ty primo nemuzes(jen tim ze by sis to mohl dat jinde :twisted: )
http://www.mujweb.cz/www/mizuh/term1.jpg
http://www.mujweb.cz/www/mizuh/term2.jpg
zkopirujte si ty odkazy a otevrte v novem okne
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 14. 10. 2004 21:58

Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak termostat je č.7 ???

Dneska jsem to koleno měl totiž sundaný, ale byla tam jenom díra do motoru :shock: a tady z toho obrázku to vypadá, že tam něco má bejt...
Akorát tam mám nějakej zbytek něčeho. Na hoře a dole nějaký zbytky plíšků. Jako ustříhnutý nějaký úchyty čehosi. :oops:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 15. 10. 2004 00:18

magiccc píše:Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak termostat je č.7 ???

Dneska jsem to koleno měl totiž sundaný, ale byla tam jenom díra do motoru :shock: a tady z toho obrázku to vypadá, že tam něco má bejt...
Akorát tam mám nějakej zbytek něčeho. Na hoře a dole nějaký zbytky plíšků. Jako ustříhnutý nějaký úchyty čehosi. :oops:
Tak ti ho nejaky prase vyndalo a jezdis bez nej = zvlast v zime vrazda pro chudak motor a ty si asi taky moc nezatopis...i kdyz mozna to jeste jo, motor ma asi radost...
Neni to prvni auto u kteryho by se vyskytla takova prasarna jako vyndanej nebo provrtanej termostat...bohuzel uz jsem to videl i u takovyho skvostu jako je 635 CSi :evil:

Jeste ze nemas M20, termostaty Wahler jsou ode dneska vyprodany, dalsi budou nekdy za tyden - dva tydny :lol:

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 15. 10. 2004 21:01

Jirka325 píše:
magiccc píše:Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak termostat je č.7 ???

Tak ti ho nejaky prase vyndalo a jezdis bez nej = zvlast v zime vrazda pro chudak motor a ty si asi taky moc nezatopis...i kdyz mozna to jeste jo, motor ma asi radost...
Neni to prvni auto u kteryho by se vyskytla takova prasarna jako vyndanej nebo provrtanej termostat...bohuzel uz jsem to videl i u takovyho skvostu jako je 635 CSi :evil:

Jeste ze nemas M20, termostaty Wahler jsou ode dneska vyprodany, dalsi budou nekdy za tyden - dva tydny :lol:
Už tam je novej a je to OK. Topit se dalo. Rafička byla ve čtvrtce (na tý první býlý čárce, když počítám ty tři prostřední)
Z toho "termostatu" tam moc nebylo, proto jsem ho nemohl najít. :shock:
Jestli mi někdo prozradí návod, jak sem dát foto, tak vám ukážu jak vypadá "tuning termostat"

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 12. 03. 2005 15:44

A já dnes ještě jednou vyndal termostat (Wahler - novej od Jirky325), dal ho do hrnce a otvírá jak má.Když to dám do auta, teplota mi zůstává pořád na čtvrtce. vyleze jen když to běží na místě.Jakmile jedu, nevyleze to víc jak na 1/4.

Odpovědět