Jasny, chladim, chladis chladime.mizuh píše:Pošli mi pls cenovku přes SZ možná to sfouknu rovnou s tou visco spojkou ať to mám kompletJirka325 píše:Cenovka odpovidajici kvalite, ale pritom celkem prizniva
TERMOSTAT
to je tim ze to je na mujwebu..za to ty primo nemuzes(jen tim ze by sis to mohl dat jindemizuh píše:holt mi to vkládání nějak nejdemagiccc píše: Ty obrázky mi nějak nefungujou, ale jak jsem pochopil tak když sundám to koleno zepředu na hlavě, tak by tam měl bejt???
http://www.mujweb.cz/www/mizuh/term1.jpg
http://www.mujweb.cz/www/mizuh/term2.jpg
zkopirujte si ty odkazy a otevrte v novem okne
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak termostat je č.7 ???
Dneska jsem to koleno měl totiž sundaný, ale byla tam jenom díra do motoru
a tady z toho obrázku to vypadá, že tam něco má bejt...
Akorát tam mám nějakej zbytek něčeho. Na hoře a dole nějaký zbytky plíšků. Jako ustříhnutý nějaký úchyty čehosi.
Dneska jsem to koleno měl totiž sundaný, ale byla tam jenom díra do motoru
Akorát tam mám nějakej zbytek něčeho. Na hoře a dole nějaký zbytky plíšků. Jako ustříhnutý nějaký úchyty čehosi.
Tak ti ho nejaky prase vyndalo a jezdis bez nej = zvlast v zime vrazda pro chudak motor a ty si asi taky moc nezatopis...i kdyz mozna to jeste jo, motor ma asi radost...magiccc píše:Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak termostat je č.7 ???
Dneska jsem to koleno měl totiž sundaný, ale byla tam jenom díra do motorua tady z toho obrázku to vypadá, že tam něco má bejt...
Neni to prvni auto u kteryho by se vyskytla takova prasarna jako vyndanej nebo provrtanej termostat...bohuzel uz jsem to videl i u takovyho skvostu jako je 635 CSi
Jeste ze nemas M20, termostaty Wahler jsou ode dneska vyprodany, dalsi budou nekdy za tyden - dva tydny
Už tam je novej a je to OK. Topit se dalo. Rafička byla ve čtvrtce (na tý první býlý čárce, když počítám ty tři prostřední)Jirka325 píše:Tak ti ho nejaky prase vyndalo a jezdis bez nej = zvlast v zime vrazda pro chudak motor a ty si asi taky moc nezatopis...i kdyz mozna to jeste jo, motor ma asi radost...magiccc píše:Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak termostat je č.7 ???
Dneska jsem to koleno měl totiž sundaný, ale byla tam jenom díra do motorua tady z toho obrázku to vypadá, že tam něco má bejt...
Neni to prvni auto u kteryho by se vyskytla takova prasarna jako vyndanej nebo provrtanej termostat...bohuzel uz jsem to videl i u takovyho skvostu jako je 635 CSi![]()
Jeste ze nemas M20, termostaty Wahler jsou ode dneska vyprodany, dalsi budou nekdy za tyden - dva tydny
Z toho "termostatu" tam moc nebylo, proto jsem ho nemohl najít.
Jestli mi někdo prozradí návod, jak sem dát foto, tak vám ukážu jak vypadá "tuning termostat"