cornhollio píše:ja si myslim že 200sx i s13 je o dost lepsi nez e30
nissan je totiž novej level
No caues krmic, co to slysim ?
To te snad s twistakem budem muset navstivit a udelat ti poradnou BMW prednasku
Co jinak, jak je ?
Gerox píše:s tim designem bych to tak spatny nevidel....i kdyz ani me se moc nelibi, hlavne ten zadek ale da se na to zvyknout....ostatne ted jsem byl na strahove a prisly ke me naci lidi (je pravda ze meli imprezu) a moc se jim moje auto libilo...je to fakt vec vkusu...
...co se ergonomie a pohodli tyce tak to bych zase nerozebiral ja, kor tady na e30 foru....
No prave proto pisu ze je to vsechno relativni.
Nekomu se libit muze, nekomu nic nerekne. Je to neco jako kamosova RX7 - vsichni z toho byly vypleskany, ze to vypada jak porsche, proste typickej malej sportacek, sen kazdyho mladyho kluka, zkratka typickej kundolap na sestnactky

a me to treba nerikalo vubec nic.
Mel to vic v servisu nez pojizdny, kdyz uz to jelo, tak jsem mu stejne i s "parnikem" zmizel i v zatackach pri cemz jsem furt poslouchal kecy typu wankel v prepoctu tolik a tolik koni bla bla bla...
Ergonomii rozebirat asi cenu moc nema, protoze jde hlavne o zvyk, ale kazdopadne se neda srovnavat, to je ten nissan treba jeste proti mazde taky zlatej, z interieru RX7 jsem zvracel, nekomu se to treba muze i libit a ovladani mu muze vyhovovat.
No a spolehlivost - jak rikam, nekomu se muze zdat zivotnost jako dobra, kdyz z toho zacne hulit po 100 tis. km modrej kour, me to prijde jako docela mala zivotnost. Kdyz to znova porovnam treba s tou RX 7 tak pamatuju, ze ten kamos mel ty auta 4 za sebou a asi to nebylo kusem, protoze opravdu pomer kdy to bylo nepojizdny a rozesrany proti tomu, kdy to jezdilo byl fakt docela slabej na muj vkus.