Model E30
E30 jedine M3 mno.. treba E21 se dela, E30 asi zatim neni dost stara ani dost nova ci cobodie 1 píše:Ahoj jsem rád že nejsem jedinej nadšenec na modeli BMW ! Musím se pochlubyt mám jich 78 a E 30 1:24 jsem taky nikde neviděl a rozhodně bych ji bral ! E34 1:24 koupite od shabachu stala mně 1.050-Kč,je to 535,otvirací kufr+motor+dveře. Koukněte na www.fox-toys.cz je to spešl na modeli a E 34 tam mají i v policejní verzi.Posilaj na dobirku a skušenost mám snimy dobrou. Kdyby někdo chtěl mužu E 34 vyfotit a poslat na mail.

5er
pošli mě plz nejaky fotky te 535ky na s55user@centrum.cz dikbodie 1 píše:E34 1:24 koupite od shabachu stala mně 1.050-Kč,je to 535,otvirací kufr+motor+dveře. Koukněte na www.fox-toys.cz je to spešl na modeli a E 34 tam mají i v policejní verzi.Posilaj na dobirku a skušenost mám snimy dobrou. Kdyby někdo chtěl mužu E 34 vyfotit a poslat na mail.

H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
Voléé, to seš ty?Michal e34 píše:Jo vše je 24.Něco je Tamiya,ale...Má to blbý rozměry,takže každá kastle je rozřezaná,nastavená plastem,dokitovaná dočista a pak znova odlitá do "resinu".Je to děsná pakárna ,ale výsledek je fantastický..
Většinou to nejsou dekály,ale je to stříkaný přes šablony....![]()
Co jinak jak žiješ????
Vzpomínáš?Asi tak před dvěma lety jsem od tebe kupoval volant RAID do E21...

Jinak Tamiya je levárna na práci, ale zas to tak nevypadá. Ale na to že používám barvy a štětec asi 10 let starej co mi zbyl po modelaření z mládí tak to dopadlo slušně. Do poličky akorát.
Teď dělám tu šestku a je to na pěst. Dekály na závoďáka Schnizer ale jak to mrskaj z jedný formy, tak jsem odřezával lišty z boků co má civil atd.
Spíš mě sere že ty dekály na tom držej jak na flusu.
Jo kdybys chtěl, mám kámika ve skladu MPM tak se dá jít lehce pod pultovku. Každý kilo dobrý

Pro ostatní: Třicku tam taky maj
http://www.mpmshop.cz/detail.asp?C_ZBOZ ... akt=651193
Ale lepit vám to nebudu, to je jak přijít k vojetý buchtě

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

- Michal e34
Tahle 30 je děsná,tak jsem ji raději vyrobil novou.Tak ty dekály podlem roztokem GUNZE...je to lepší.Stepan píše:Voléé, to seš ty?Michal e34 píše:Jo vše je 24.Něco je Tamiya,ale...Má to blbý rozměry,takže každá kastle je rozřezaná,nastavená plastem,dokitovaná dočista a pak znova odlitá do "resinu".Je to děsná pakárna ,ale výsledek je fantastický..
Většinou to nejsou dekály,ale je to stříkaný přes šablony....![]()
Co jinak jak žiješ????
Vzpomínáš?Asi tak před dvěma lety jsem od tebe kupoval volant RAID do E21...No asi v tom mám hokej, jinak pohoda.
![]()
Jinak Tamiya je levárna na práci, ale zas to tak nevypadá. Ale na to že používám barvy a štětec asi 10 let starej co mi zbyl po modelaření z mládí tak to dopadlo slušně. Do poličky akorát.
Teď dělám tu šestku a je to na pěst. Dekály na závoďáka Schnizer ale jak to mrskaj z jedný formy, tak jsem odřezával lišty z boků co má civil atd.
Spíš mě sere že ty dekály na tom držej jak na flusu.
Jo kdybys chtěl, mám kámika ve skladu MPM tak se dá jít lehce pod pultovku. Každý kilo dobrý![]()
Pro ostatní: Třicku tam taky maj
http://www.mpmshop.cz/detail.asp?C_ZBOZ ... akt=651193
Ale lepit vám to nebudu, to je jak přijít k vojetý buchtě![]()
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
- Michal e34
Jenže my se tady bavíme o slušných modelech a ne o tom kovovým hnoji...bodie 1 píše:Ahoj jsem rád že nejsem jedinej nadšenec na modeli BMW ! Musím se pochlubyt mám jich 78 a E 30 1:24 jsem taky nikde neviděl a rozhodně bych ji bral ! E34 1:24 koupite od shabachu stala mně 1.050-Kč,je to 535,otvirací kufr+motor+dveře. Koukněte na www.fox-toys.cz je to spešl na modeli a E 34 tam mají i v policejní verzi.Posilaj na dobirku a skušenost mám snimy dobrou. Kdyby někdo chtěl mužu E 34 vyfotit a poslat na mail.
- Night.chimera
- Michal e34
- Michal e34
To Tony:Jo,tohle je uplně o něčem jiném.Tohle uznávám i já.
Ale když se podíváš na většinu těch kovovejch ubohostí v měřítku 1/24,tak musíž uznat,že se většinou jedná spíš o karikatury aut.S profi modelařinou se to nedá srovnat.O penězích raději ani nemluvím.Já ti nějak pošlu další fotky,at se můžeš kochat.
Prosím tě,porad mi,jak sem dát ty fotky.Dík

Prosím tě,porad mi,jak sem dát ty fotky.Dík
- Michal e34
Dobře,přijímám.Zdrahy píše:Zavazne objednavam E30 !!! klasik coupe

Ale budeš mi muset poslat fotky,at vím jak jí udělat.Se stavbou začnu někdy v pruběhu příštího týdne.Až budu mít foto,tak ti řeknu co a jak půjde a nepůjde.
- Michal e34
Je to proto,že MINICHAMPS,je původně hračková firma.Takové lepší Burago.A s tou cenou se chtěli přiblížit AutoArtu,aby byly rovnocená konkurence,ale nějak jim to nevychází.Fx píše:Jo, prave proto jsem se ptal. Od minichamps jsme ji s kebrdlem videli na Zlicine a nebyla teda nic moc a byla kurevsky draha.

Já osobně Minichamps nedoporučuji.Vyhozené peníze.