Ahoj, zvažuji prodej těchto sedaček. Rozhodně nejsou v TOP kondici ... po 20 letech už toho mají za sebou víc než dost, ale výhodou je, že do E30 pasujou jak prdel na hrnec a jsou tam "legálně", protože E30 M3 je vozila taky ... tuším jen Sportevo, ale pomáhači nikdy neřekli ani půl slova Jsou sklopné, takže i do kupé. Koupil jsem je od Mikina před pár lety v šíleném stavu, vyčistil a dokoupil chybějící plastové díly. Představoval bych si 8000 za obě. Je to hodně, ale nové stojí 40 000
Ex: E30 1988 320i m20 Diamantschwarz sedan - mazlik (zije v Praze
Ex: E30 1988 325i m50 Misano Rot Coupe - zavodnicka (umrela pri rally - na dily)
Now: E30 1988 328is m52 MINERALBLAU Coupe - projekt streetrace/lestenka
Neřeknu pul slova, ale svůj interiér (přední sedáčky a zadek) vzor iso kostka anatom.. jsem prodal za 9k myslím.. Takže bych se tej ceny vůbec nebál.. Podle mě budou hned pryč.. Aspoň já bych je do isa vrazil hned
Jaje koupil za. 14 z ebaye ... Daj se koupit nove molitany za par penez... Jedna se o recaro speed, me by spíše zajimaly pojezdy! Mas? Prodas? Jestli jo tak beru pojezdy!
Nejde tak ani o pohodlí, ale přesně v těchto jsem seděl a za více jak 20 let provozu mají to nejlepší za sebou
Boční vedení marný až tragický, načež by člověk čekal ono pohodlí a to tam taky nebylo
Věřím, že nový majitel bude určitě spokojený a věděl co koupil
Tahdá moje čínské kopie na tom byly o poznání lépe, což řekl i sám djuk po vyzkoušení a s odstupem času si koupil repliky taky (jen trochu jiné)
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ
Značka byla JBR označení nevím... Do trojky kus se to da sehnat, případně si kup repliky bride low maxu a budou to pevnější sedačky než 25 let proprdeny recara
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ