Karoserie e30 tour

Prodej dílů pro BMW typ E30
Odpovědět
Podsto
člen E30.cz

Karoserie e30 tour

Příspěvek od Podsto » 13. 04. 2015 19:22

Uvažuji o prodeji karoserie e30 tour, plast, je částečně vyvařená chybí jen dodělat zadní čelo ( přidám nově vyrobeny díl k dovaření), jinak by kastle byla včetně všech dveří, oken, kapoty, náprav, je tam sportovní podvozek, kotoučovka vzadu, šibr, el. okna ve předu, nekompletní interier atd. Kastle je opravdu pěkná a vhodna na nějakou stavbu, bohužel nemá papíry. Jinak co bych si nechal, přední sedačky, volant, motor, včetně svoru, kardanu, výfuku, elektriku motoru, servo, malé bc, světla, kola a zrcátko. Pokud by byl zájem tak bych potřeboval cca 14 dní na demontáž věcí které si chci nechat, auto by bylo na kolech ale jen na nějakých tak aby se dalo převést. Jinak pření blatníky jsou nové nenalakované. Interiér je demontovaný kvůli vyvařování. Jinak původně to byla m20b25. Cenu nabídněte, při rychlém a férovém jednání dám k autu jako bonus zbytek dílu z m20b25. Jo a za 5000 to fakt nedám to raději zavřu do garáže a necham to tam :D Fotky dodám o víkendu :wink:

Srotak

Re: Karoserie e30 tour

Příspěvek od Srotak » 13. 04. 2015 20:17

Ahoj,mám na seznamu nejakou takovouhle kasu nicméně,
ted sháním diff natoura.
když by jsi měl nezvladatelnou touhu rozprodávat tak mám zájem díky.
:D
Born stupid? Try again!
you love your bmw like a girl...you drive your bmw like a girl...to bad your car don`t have a mouth to hear her screaming when sees you.
ABS OFF,ESP OFF,ASR OFF,DCC OFF,DPF OFF,EDS OFF,ETC OFF, :mrgreen:

Podsto
člen E30.cz

Re: Karoserie e30 tour

Příspěvek od Podsto » 13. 04. 2015 20:48

Nene jde oto že mám 2 rozebrane e30 a prostě už musím jednu dodělat, takže z téhle zůstane jen to co jsem vypsal.

Odpovědět