Laminátové IS lízátko
Ropák píše:Taky mám zájem o to lízo. Kruci, že jsem si toho tu nevšiml dřív. V Mostě jsme byli v sobotu...Péša píše:Pokud je zájem můžu pár lízátek zítra dovézt na autodrom

mirapesek@seznam.cz
IS lízátko
Ahoj mám zájem o 1ks IS lizátka černá barva pokud pujde pošta jsem z Pardubic ahoj Robert
IS lízátko
Ahoj mám zájem o 1ks IS lizátka černá barva pokud pujde pošta jsem z Pardubic ahoj Robert
Re: IS lízátko
Ahoj, napis mi email a domluvime se:)axn píše:Ahoj mám zájem o 1ks IS lizátka černá barva pokud pujde pošta jsem z Pardubic ahoj Robert
Jen zitra jedu na dovcu takze se ozvu az za tyden.
Ahoj,
Omlouvám se ale jak psal máca byl jsem na dovče:)
AXN: Prosimtě napiš mi email.Zprávy zde na foru stále nejdou tak se mi nezobrazuje.
Nickey: Peníze přišli 10.11.2014 dnes je 15.11.2014 což dva týdny podle mě nejsou.A v emailu jsem ti psal že jedu na dovolenou ale mam je pro tebe stranou a až se vrátim tak ti je hned pošlu.Byly jsme domluvený na uterý hned po svátku:)
Bawou:Lízátka stále jsou
napiš email pošlu ti číslo učtu.
Jinak jsem zpět!! Tak kupujte
Omlouvám se ale jak psal máca byl jsem na dovče:)
AXN: Prosimtě napiš mi email.Zprávy zde na foru stále nejdou tak se mi nezobrazuje.
Nickey: Peníze přišli 10.11.2014 dnes je 15.11.2014 což dva týdny podle mě nejsou.A v emailu jsem ti psal že jedu na dovolenou ale mam je pro tebe stranou a až se vrátim tak ti je hned pošlu.Byly jsme domluvený na uterý hned po svátku:)
Bawou:Lízátka stále jsou

Jinak jsem zpět!! Tak kupujte

Re: Laminátové IS lízátko
dobry den,mate jeste lizatko? dekuji.
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska mi dorazilo lízátko a maximální spokojenost, kvalita myslím, že dobrá. Doporučuji 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
tak to jsem rad 

Mám tu na prodej 5ks IS lízátek "zmetky" cena 500kč/ks
Lízátka jsou povrchově poškozená (bublinky nebo nerovnosti).Nutno přebrousit a vykitovat.Jinak jsou v pořádku.
Fotky pošlu a nebo jsou na facebooku e30.cz
Lízátka jsou povrchově poškozená (bublinky nebo nerovnosti).Nutno přebrousit a vykitovat.Jinak jsou v pořádku.
Fotky pošlu a nebo jsou na facebooku e30.cz
Beru 2 zmetky,pokud jeste jsou.
Akt. e28 525tds, e28 540i,e32 730i
Jirkoj-uplakánek, mimo realitu
.
Jirkoj-uplakánek, mimo realitu