Ahoj. Škoda, že ses neozval dřív. Mohl jsem Ti to všechno dovézt, byl jsem u Doda. S tím difem 3,91 jsem nejel, takže stav neznámej. Koupil jsem ho s nějakým nepojízdným vrakem. Kdyby hučel, tak Ti vrátím prachy. Jo, a je torochu zachcanej. Vlastně voba jsou zachcaný, i ten zavařeňák. Ale je v něm novej volej, i když pochybuju že ten, co tam patří.Finky iS píše:Cau,oba diferaky male bych si vzal. Jak 4,27 a 3,91,i s tim hlinikem misto ulozeni. Prijmdl bych si osobne,na pokec a na cumendu te tve krasavice s ramem,pokud ji mas doma. Diky
Iso mám doma, ale krasavicí bych ho nenazval. Je to spíš noční můra

Zdar. Noty žádný nemám. Ani na buben, natož typovej list. Anatom zatím není na fotce, protože ho nemám čím vyblejsknout. Je to s podivem, ale ještě dneska existujou lidi, co nemají telefon s foťákem. Je to šedej proužek/šedá koženka. Ani jeden bok není roztrhanej, jen lehce střed sedáku i vopěráku. Na díly nebo do "závoďáku" dobrej.Ondra_S píše:Čau, zajímal by mě ten anatom a tažný - máš k tažnému nějaké noty?
Dík Ondra
Ahoj. Odtrhovku mám pořád. Jestli se nebojíš, že se jí něco stane, pošlu ji klidně počtou. Moje číslo účtu máš v SZ...Kwjety píše:Ahoj, odtrhovka na kupé/sedan je ještě aktuální? A dala by se odeslat poštou? Díky