Jedná se o zadní kouřové lampy Startec na chroma,nejsou jako nový a mají pár "chybiček".Stav lze popsat asi takhle,než jsem je dal na auto tak jsem je z důvodu vysoké matnosti přebrousil a vyleštil do zrcadlového lesku.Levá lampa je popraskaná v oblasti blinkru+byl uštípnutý rožek v pravém dolním rohu u spz,druhá lampa pěkná a mám pocit že bez poškození.U obou světel chybí ze zadní strany těsnící hmota,jednu v nic moc stavu mám a dám ke světlům.Zadní kryty s konzolí pro žárovky taky nemám,resp.mám ale ponechávám si do foroty.Případnému kupujícímu jsem ochoten světla aktuálně vyleštit v rámci ceny.
K inzerátu posílám pár fotek jak světla vypadaly na autě a do víkendu je detailně pro případné zájemce nafotím.
Prodej si představuji formou nejvyšší nabídky,které případně udávejte zde přímo do tématu,ne do sz.Počátek "akce "bych viděl od založení tématu a ukončení v pátek 18.10.2013 ve 20:00 místního času.
Kdo co chcete vědět,konkrétně nafotit klidně se ptejte nejlépe přes SZ,mail,nebo tel.který mám v podpisu
Zde pár fotek:

STARTOVACÍ CENU BYCH VIDĚL NA 1000,-
Přidávám detailnější fotky.
Lepší foto má jednu prasklinku v "předělovacím prolisu"

A zde to horší levé světlo + zbytek fotek

A zbytek fotek,ve finále to na autě není tak viditelný,ale posílám fotky tak jak to je a chápu že někdo je perfekcionista a na autě takový věci nesnese