Fotky chci teda prosím
Nový mlhovky plasťak - mlha program OPĚT SKLADEM
HE?
Jaký tričko???popis cena.Potřebuju vohoz na štědrovečerní večeři.
Fotky chci teda prosím
Fotky chci teda prosím
Born stupid? Try again!
you love your bmw like a girl...you drive your bmw like a girl...to bad your car don`t have a mouth to hear her screaming when sees you.
ABS OFF,ESP OFF,ASR OFF,DCC OFF,DPF OFF,EDS OFF,ETC OFF,
you love your bmw like a girl...you drive your bmw like a girl...to bad your car don`t have a mouth to hear her screaming when sees you.
ABS OFF,ESP OFF,ASR OFF,DCC OFF,DPF OFF,EDS OFF,ETC OFF,
Re: skla na mlhovky
martins` píše:Ahoj,
mas jeste nejake ty sklicka? a taky jsem cet neco o nejakem tricku...
diky
martin
Fusion píše:Mlhovky stále jsou, už nejsou sady šroubků![]()
Jaký tričko? Trička www.strasse.cz, doporučuju objednat do neděle. Víc ve sponzorské sekci tady na klubu.

Sleeper status advocate
- SilverShadow
Jojo, to už mě někdo říkal, to by mělo být v pohodě. Asi to tam chce pořádnej bobek, zatlačit a pak oříznout výprtek.
Nejhorší oser je vydlabat ten starej tmel ale obřezaný odlamovákem a pak plochým šroubovákem to celkem jde.
Omastku, stihl sem to poslat včera aby to do pátku určitě dorazilo ale nestihl sem nalepit folie, tak kdybys nevěděl, klidně napiš a poradím jak je nalepit
Nejhorší oser je vydlabat ten starej tmel ale obřezaný odlamovákem a pak plochým šroubovákem to celkem jde.
Omastku, stihl sem to poslat včera aby to do pátku určitě dorazilo ale nestihl sem nalepit folie, tak kdybys nevěděl, klidně napiš a poradím jak je nalepit

Sleeper status advocate
Díky moc , máš szFusion píše:Jojo, to už mě někdo říkal, to by mělo být v pohodě. Asi to tam chce pořádnej bobek, zatlačit a pak oříznout výprtek.

Jinak jsem Jirka a ne Omastek
-------------------------------------------------------------------
Opravy/upravy , sestavování PC sestav ... atd ---> 736140560 , ICQ:375164252
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
---
Je to aktuální ??
)
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)