kremovy interier e30 cabrio
kremovy interier e30 cabrio
predam kremovy interier do bmw e30 cabrio,tapacire su gut,sedacky treba precalunit,spodny kobercek je tez v zlom stave...vyvolavacia cena 220e
Naposledy upravil(a) gulfast dne 23. 08. 2011 14:39, celkem upraveno 1 x.
- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
Myslim si ze je zo zapadneho Slovenka, z okolia Prievidze, ak sa nemylim, interier som dnes videl osobne, sportsitzny su krasne aj zvysok, inak je zaujimave ze " az k tobe" ja beham po diely po celych cechach a to je vsetko v poriadku.

A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit
-
ty si asi prepadol zo zemepisuFuseon píše:Myslim si ze je zo zapadneho Slovenka, z okolia Prievidze, ak sa nemylim, interier som dnes videl osobne, sportsitzny su krasne aj zvysok, inak je zaujimave ze " az k tobe" ja beham po diely po celych cechach a to je vsetko v poriadku.

- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
No ja som z Povazskej Bystrice co je tiez povazovane za stred ale k cecham to mam 40 km preto pisem zapad aby sa dalo aj osobne stretnut. Prievidza je kusok podomnou preto som napisal zapad lebo je to kusok od hranic. nemal som tym na rozume oficialne rozlozenie slovenska skor ako polohu k hranicia z ceskom!! dufam ze sa chapeme
A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit
Nemyslel jsem to nejak spatne, jen nechapu, proc ted rikas, ze mi to dovezes klidne az domu kdyz jsem to chtel od tebe pred mesicem koupit, tak jsi mi to nechtel dovezt ani na hranice... tak jsem myslel, ze si pro to musi dojet kazdy az k tobe...gulfast píše:kamarat ja nemam problem ti ten interier doniest az pred dom,kludne aj do karlovych varoufantomas_ píše:mozna, nez vyhlasis aukci, tak napis, odkud jsi a ze si pro to musi kazdy dojet az k tobe...a diky ondro za podrzanie
az na to zapadne slovensko,lebo je to cisty stred
Ja jsem mel v te dobe jeste sluzebaka, se kterym jsem nemohl jet mimo cr, tak jsem chtel, abys dojel alespon tam a neslo to...
Jinak muj zajem stale trva, takze pokud se chces nejak dohodnout, tak napis sz... 9.9. jedu do brna a budu tam az do 10.9. tak bych se mohl nejak zastavit...
E30 325i Mtech II S346
E46 320d -> Nakladak
E46 320d -> Nakladak
-
spodní koberec
máš pořád ten spodní koberec, co za něj??
Re: spodní koberec
Daniel... píše:máš pořád ten spodní koberec, co za něj??
spodny koberec mam ale je totalne v zlom stave...ak neco tak sz
juraj gajdoš píše:asi preto ti to mohol zaviest ze isiel do DE dneska rano, ale interier je u neho tak uz len k nemu prist, dnes som videl interier a nie je to najhorsievodicova sedacka na precalunenie ale inak ok...
mam smerovky a naduchy k brzdam od kolegu, tak uvidime ci su funkcne
spokojnost?musis napisat ze ano nech nemam zlu reklamu

-