anatomy cupé-1500kč,přední el.okna touring-1000kč.Foto sedaček pošlu mailem.
ANATOMY PRODANY
anatomy,el.okna
-
anatomy,el.okna
Naposledy upravil(a) Jardaturbo dne 13. 03. 2011 08:21, celkem upraveno 1 x.
anatomy.
to sů standard šedé ne?já bych si vzal do isa,když sem před 3 lety kupoval z práglu is tak ta přažská "()" si je vzala.su z brna,ale ještě nepojízdný.máš prosím tě i řadičku?dík zedmen brno 606135538
p.s.:fotkama sicen nepohrdnu
p.s.:fotkama sicen nepohrdnu

po mnoha fordech sem neodolal a koupil(zadlužil-jak jinak-nemám rodinu tak co,že?) si e30 318is s motorem z 36 318 is.rád bych spojler přední jako bmw alpina+litáky a hlavně el.okna
Prosím o fota sedaček na emerygable@seznam.cz
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Takže když jsou do kupé, tak jsou sklápěcí, jo? A zdá se mi to, nebo je jedna na opěráku mírně propálená? Zadek k tomu je? Čím to je potažené?
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz
Re: anatomy,el.okna
čau prosím vzal byhc možnaobijí tyokna by my pasly jai do kupe normal?? a prosím foto diky mco kowaca@seznam.cz
- E30 NASA
- Kontaktovat uživatele:
Re: anatomy,el.okna
ahoj pošli mi taky fotky nebo telJardaturbo píše:anatomy cupé-1500kč,přední el.okna touring-1000kč.Foto sedaček pošlu mailem.
mám to k tobě kousek

E36 (OO=()()=OO)