Díly na kupé E30 !!!
Díly na kupé E30 !!!
Zbylo mi pár věcí po ise tak kdyby někdo chtěl:2 nerez rámečky kolem spínačů na okna,2 kusy dveřních kolíků z hliníku,sportovní filtr Kingdragon se zbytkem čistící sady,ofuky,chromovaný centrální stěrač Bosch se stírátkem Valeo 55cm,elektromagnetický odskok nový.Fotky na E-mail.Myslím že na cenách se nějak domluvíme. 

Naposledy upravil(a) Rene iS dne 26. 08. 2010 18:08, celkem upraveno 2 x.

702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Re: Díly na kupé E30 !!!
Tak madlo už je pryč.
No jo, tak jsem byl moc pomalej...Rene iS píše:Tak madlo už je pryč.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz
Nikdo nic nechce zavazí mi to tady!