BMW E30 316i s motorem M40b16. Šedá metalíza. Rok výroby je 1990. Auto je plně pojízdné, spolehlivé a má veškeré platné doklady. Technickou má ještě na rok a EKO poplatek je již uhrazen, takže s doklady není absolutně žádný problém.
Co se týče motoru, tak ten šlape jako hodinky a má najeto cca 160 000, což sice nemůžu zaručit, ale podle stavu by to odpovídalo, což mi potvrdili i v servisu. Před 1000 km byly vyměněny všechny náplně (brzdovka, olej v motoru, převodovce, diferenciálu) a také všechny filtry (vzduchový, palivový, olejový).
Karoserie je na tom také dobře. Má samozřejmě na pár místech nějaké vady, ale není to nic hrozného. Když to porovnám s jinými E30, tak je to ještě super.
Interier je v celku čistý a zachovalý. Momentálně není zapojeno rádio. Ale přidám náhradní, plně funkční. K autu přidám sadu zimních kol,
Někdy v listopadu jsem do auta kupovaná úplně nová baterka, takže startuje na první otočení.
K autu přidám pár věcí. Sedačku spolujezdce s nepoškozeným čalouněním + nepoškozený zadní opěrák, celou komplet sadu zámků včetně klíčů, dvě přední světla, sadu liťáků, sadu plecháčů se zimními pneu, to rádio a ještě nějaké drobnosti. Cena 25.000 při rychlém jendání jsem ochotná jít dolu.. SPĚCHÁ! fotky na http://g-martin.rajce.idnes.cz/BMW_316i/#%C2%A0
prodám bmw e30 316i
prodám bmw e30 316i
Naposledy upravil(a) kilsi dne 20. 09. 2012 14:05, celkem upraveno 1 x.
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Tomu nájezdu bych věřit, masakr stav
Až na pár orezlinek...

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
JJ, je moc hezká, já bych špatný auto nekoupil .-)) Jede krásně, líp jak Mondeo co mám, 1,8SCI...
A možná bude za chvíli zas na prodej:-D Naskytlo se mi něco dalšího a pár peněz mi chybí.. tak zvažuju:-D Případným nabídkám se nebráním a přidám k tomu ještě jedny origo liťáky, který bez tříci nevyužiju
A možná bude za chvíli zas na prodej:-D Naskytlo se mi něco dalšího a pár peněz mi chybí.. tak zvažuju:-D Případným nabídkám se nebráním a přidám k tomu ještě jedny origo liťáky, který bez tříci nevyužiju