nove rozvody skoro vse papirama vse dolozim najeto 0 kylometru mozna vymena za jiny vuz cena cca 16 tis auto ma stk i emise mozna sleva pri osobnim jednani

Tak utrzene penize investuj do sveho vzdelani, vrele doporucim kurzy ČJ pro zacatecniky. Tolik hrubek nevypotim ani s trema promilema v tele.Denisa píše:prodam rozestaveneho toura chyby prvni dil kardanky ma jiny blatnik a prave predni dvere,vybava abs,chekkontrol,tempomat,el sibr.vsechna okna v elektryce,dvoj roleta ,anatomicka sedadla,m radicka,origo koncovka vyfuku sebrink na dva vstupy dole na koncovce vyrazeno bmw e30 325i made in austria. motor m20 b25, nove ojnicni a klikova loziska repas hlavy nove gufero plus vylestene kanaly odstranena voditka ventylu atd,nove... svicky,olej castrol jak motorovi tak prevodovy, diff ne je obic ne swor,nove tesneni podhlavu nove hlavove srouby novi termostat nove tesneni podvanu pod vyko ventylu
nove rozvody skoro vse papirama vse dolozim najeto 0 kylometru mozna vymena za jiny vuz cena cca 16 tis auto ma stk i emise mozna sleva pri osobnim jednanipiste sz dekuji