prodám závodní e30 V8

Prodej aut zn. BMW typ E30
Odpovědět
TKorab

prodám závodní e30 V8

Příspěvek od TKorab » 05. 02. 2011 16:29

Ahoj,vzhledem k tomu,že mám za sebou úraz a asi hodně dlouho volant téhle bestie neudržím,tak uvažuji o prodeji,není to žádná leštěnka,ale auto,kde je vše podřízeno max rychlosti a bezpečnosti.. Původně to byla 4dv e30 325i,mám k ní i papíry,ale je odhlášená a zlikvidovaná,auto nemá VIN ani štítky,takže je vhodné pouze na hoby závody. Momentálně je osazeno motorem V8 3l a k autu přidám motor 4.0 se vším,co je třeba k přehození motorů,popřípadě mohu i motory s pomocí tak za den přehodit,prostory i vybavení na to mám,k autu je několik sad kol,většinou se slicky a mnoho dílů.

K popisu auta,karoserie je maximálně odlehčena a vystužena,většina karosářských dílů je z laminátu,okna makrolon, v kabině je rám,skořepinové sedačky. celá přední část byla vyrobena na zakázku z důvodu instalace motoru,např.chybí chladičová stěna,je nahrazena rámem apod. Auto má 5st.manuální převodovku,samosvorný diferenciál se zvýšenou svorností,zakázkový kardan,podvozek.....

Cena vč 2.motoru,2 sad kol a asi 1cbm :-) náhradních dílů je k jednání 75tis Kč.

Více info a fotky prosím po mailu tkorab@seznam.cz,nějak nevidím,jak je sem vložit..

Chuck47
E30.cz mecenáš

Příspěvek od Chuck47 » 05. 02. 2011 17:50

pošli mi foto na Chuck47@seznam.cz, hodím ti je sem :wink:
Obrázek
Mazda Miata 1.8 Moss MP45

Roberto!

Re: prodám závodní e30 V8

Příspěvek od Roberto! » 06. 02. 2011 12:26

TKorab píše:Ahoj,vzhledem k tomu,že mám za sebou úraz a asi hodně dlouho volant téhle bestie neudržím,tak uvažuji o prodeji,není to žádná leštěnka,ale auto,kde je vše podřízeno max rychlosti a bezpečnosti.. Původně to byla 4dv e30 325i,mám k ní i papíry,ale je odhlášená a zlikvidovaná,auto nemá VIN ani štítky,takže je vhodné pouze na hoby závody. Momentálně je osazeno motorem V8 3l a k autu přidám motor 4.0 se vším,co je třeba k přehození motorů,popřípadě mohu i motory s pomocí tak za den přehodit,prostory i vybavení na to mám,k autu je několik sad kol,většinou se slicky a mnoho dílů.

K popisu auta,karoserie je maximálně odlehčena a vystužena,většina karosářských dílů je z laminátu,okna makrolon, v kabině je rám,skořepinové sedačky. celá přední část byla vyrobena na zakázku z důvodu instalace motoru,např.chybí chladičová stěna,je nahrazena rámem apod. Auto má 5st.manuální převodovku,samosvorný diferenciál se zvýšenou svorností,zakázkový kardan,podvozek.....

Cena vč 2.motoru,2 sad kol a asi 1cbm :-) náhradních dílů je k jednání 75tis Kč.

Více info a fotky prosím po mailu tkorab@seznam.cz,nějak nevidím,jak je sem vložit..
Prosim fotky na robert.kysela@centrum.cz. diky!

Odpovědět