E30 325iT
- piranhagti
- Kontaktovat uživatele:
- piranhagti
- Kontaktovat uživatele:
dat ty penize radsi do renovace popr m-tech doplnky dat origo lak sehnat origo bbs rs kola poladit do originalu tak padnu na zadek a reknu bomba ale todle vyhozeni penez nepobiram...sorry za ot ale srdce dycky zaplesa kdyz vidi nabouranou nebo ztuzenou e30
BMW E30 325i Touring - old school drift 
GOLF 6 GTI - chip by MCCHIP 270ps
BMW F10 535xd M-Packet Touring
Škoda 1000MB veterán
BMW R1200GS 30 years edition.
BMW K1300S
Samurai 1.3 OFFROAD KING

GOLF 6 GTI - chip by MCCHIP 270ps
BMW F10 535xd M-Packet Touring
Škoda 1000MB veterán
BMW R1200GS 30 years edition.
BMW K1300S
Samurai 1.3 OFFROAD KING
náhodou... vedle těch shnilých vražd co jsou poslední roky na prodej, i když jsou v sebevíc originálnějším stavu, je tohle luxus...
Taky nejsem zastáncem tuningu, ale tohle vypadá na dobře odvedené řemeslo, nepřipadá mi to nevkusné jako 99% ostatních tunning počinů, a jde vidět, že majitel k tomu autu úctu opravdu má...
A když už někoho hanit, tak právě ty, co jezdí v zasviněné, vybydlené rezavé tříce a navíc celoročně..
Tohle chce prodávat spíš někde v klubu seriózních příznivců tuningu..
Taky nejsem zastáncem tuningu, ale tohle vypadá na dobře odvedené řemeslo, nepřipadá mi to nevkusné jako 99% ostatních tunning počinů, a jde vidět, že majitel k tomu autu úctu opravdu má...
A když už někoho hanit, tak právě ty, co jezdí v zasviněné, vybydlené rezavé tříce a navíc celoročně..
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
tenhle kombajn byl upraven v dobe, kdy 90% zdejsich majitelu e30 nevedela co je to trica, bylo to upraveno ve smyslu trendu te doby a garantuju vam, ze to byla kvalitne odvedena prace i pri pohledu hodne zblizka.
dnes kdyz vidite tricu v rieger genesis, tak ohrnujete nos, ale v roku 90 by ste slintali kazdou sekundu. Tahle uprava je stejneho razeni.
dnes kdyz vidite tricu v rieger genesis, tak ohrnujete nos, ale v roku 90 by ste slintali kazdou sekundu. Tahle uprava je stejneho razeni.
-
- člen E30.cz
Souhlas,to auto jsem viděl v Břeclavi na srazu,moc hezká přecizní práceMax-Max píše:tenhle kombajn byl upraven v dobe, kdy 90% zdejsich majitelu e30 nevedela co je to trica, bylo to upraveno ve smyslu trendu te doby a garantuju vam, ze to byla kvalitne odvedena prace i pri pohledu hodne zblizka.
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tohle auto si taky pamatuju z dob dávno minulých a jak vidno je to časem prověřený tuning (myšleno že je to kvalitní práce a ne přilepene lamino nadstavce na blatníky co se po sezoně odlupujou od kastle)
cenovka je až nesklutečně přívětivá (až se obávám že to koupí nějaký tjuuning mladík který to buď domrví nebo pošle do škarpy)
na autě jsou věci ktere mi oku moc nelahodí (modrý interier, zadní partie vozu) ale to už je o vkusu každého jedince a konrétně ten interier se da docela dobře přetvořit k obrazu jaký bude vyhovovat kupci.
ač také nejsem zastáncem tutngu jako celek jednoznačně ano a za tu cenu ano 2x
cenovka je až nesklutečně přívětivá (až se obávám že to koupí nějaký tjuuning mladík který to buď domrví nebo pošle do škarpy)
na autě jsou věci ktere mi oku moc nelahodí (modrý interier, zadní partie vozu) ale to už je o vkusu každého jedince a konrétně ten interier se da docela dobře přetvořit k obrazu jaký bude vyhovovat kupci.
ač také nejsem zastáncem tutngu jako celek jednoznačně ano a za tu cenu ano 2x
-
No já teda radši hezky provedenej tuning,než ten rádoby shnilej originál. Jeden tady z fora taky pořád,že jen originál,pak jsem měl možnost vidět jeho ,,vůz,, 325ka jedoucí na 5 válců,odřený celý bok,na šíbru skákali tři lidi,aby se otevřel a vnitřek řádně vybrakovanej
tak já si originál nepředstavuju. Tahle tříca sice není úplně podle mého,ale špatně nevypadá. Jen jsem chtěl napsat svůj názor na věčné kritizování všeho,co sem kdo dá 

Ada_CZ píše:náhodou... vedle těch shnilých vražd co jsou poslední roky na prodej, i když jsou v sebevíc originálnějším stavu, je tohle luxus...
Taky jsem toho názoru že je to dobře odvedená práce....