rok výroby:1989
stav tachometru: 305xxx km
eko uhrazeno
STK do 1/2016
výbava: el.šíbr,4x okna v el.,BC II,check control,tempomat,přední světla Bosch(svítí jako nové),centrál na DO,výškové reproduktory
LPG sekvenční elpigaz,zapsáno v TP,platnost nádrže do r.2019,nádrž je toroidní a je na 45L.Průměrná spotřeba 11-12L plynu,dálky za 10L.
Auto využíváno na denní ježdení,takže má pár šrámů,koroze hlavně spodků dveří a zadních pátých dveří,zbytek auta bych řekl slušný,spodek a hlavně dutiny pravidelně ošetřované.
Před cca půl rokem dělány přední kotouče+destičky(TRW),zadní destičky,všechny pružiny,zadní tlumiče(Bilstein),čepy ramen,spojovačky
pohon 4x4 funkční,auto občas trochu cuká takže nějaké vůle tam budou ale jinak funguje suprově,v zimě k nezaplacení

nedostatky:již zmíněná koroze dveří,nejde stahovat PZ okno,auto trochu táhne doprava-od té doby co jsem dělal podvozek jsem se ještě nedostal na geometrii

auto obuté na 15´ pavučinách s letními pneu 205/55 r15,ale bude potřeba je nechat převážit,v případě zájmu mám ještě další pavučiny se zimními pneu barum polaris3 205/60 r15 vzorek cca 6mm.
fotky zde: http://sheny.rajce.idnes.cz/BMW_e30_325ix/
cena: 58 000kč
tel: 725 722 154
prosím spíše volat a to v odpoledních hodinách,na sms,emaily,SZ nemám čas odpovídat.
místo: Svojetice(Praha-východ)