e30 316i copue
e30 316i copue
Prodam e30 316i coupe original pekny stav,vice na bazosi
http://auto.bazos.cz/inzerat/21628569/P ... 6i-M40.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/21628569/P ... 6i-M40.php
Naposledy upravil(a) nickey dne 12. 02. 2013 21:01, celkem upraveno 1 x.
2xe36 M3,e46 M3,e30 M50 turbo,X5 40d,e30 320i
ex:e30 325i m20,e36 M3,e39 535i,e46 330ci,e90 335i,e39 M5
pozor
Byl jsem se na auto podívat a musím vás varovat:
Prodávající je neseriózní.
Pro začátek na den předem domluvenou schůzku dorazil o téměř dvě hodiny později.
Navíc v inzerátu naprosto nepokrytě lže o stavu vozu. Dále lhal i při telefonické komunikaci.
Auto je, v přímém rozporu s popisem v inzerátu, v dosti žalostném stavu.
Je evidentně po kroupech, orezliny jsou velice amatérsky opraveny a auto je pravděpodobně nastříkáno sprejem někde na ulici. (ve VTP záznam o změně barvy!)
Interiér je vybydlený.
Motor výrazně cvaká, což je celkem běžný problém této motorizace, nicméně mi to také bylo při telefonickém dotaze zamlčeno.
K testovací jízdě jsem se ani nedostal, protože již tak jsem promrhal spoustu času.
Na mé podráždění prodávající reagoval větou - co bych chtěl za 24 tis...
Toto auto však sleduji déle a původně začínalo na 39 tis.
Doporučuji tedy, aby se na něj nikdo nejezdil podívat, dokud nespadne tak na 10 tis, to už pak argument, co by člověk za tu cenu chtěl, začne dávat smysl...
Spadja
Pro začátek na den předem domluvenou schůzku dorazil o téměř dvě hodiny později.
Navíc v inzerátu naprosto nepokrytě lže o stavu vozu. Dále lhal i při telefonické komunikaci.
Je evidentně po kroupech, orezliny jsou velice amatérsky opraveny a auto je pravděpodobně nastříkáno sprejem někde na ulici. (ve VTP záznam o změně barvy!)
Interiér je vybydlený.
Motor výrazně cvaká, což je celkem běžný problém této motorizace, nicméně mi to také bylo při telefonickém dotaze zamlčeno.
K testovací jízdě jsem se ani nedostal, protože již tak jsem promrhal spoustu času.
Doporučuji tedy, aby se na něj nikdo nejezdil podívat, dokud nespadne tak na 10 tis, to už pak argument, co by člověk za tu cenu chtěl, začne dávat smysl...
Spadja
e30 325i ´86
e34 518i Touring ´94
e34 518i Touring ´94
Re: pozor
díky za info, další přesvědčení, že když někdo inzeruje víc aut na Bazoši, tak to vesměs nestojí za nic.Spadja píše:Byl jsem se na auto podívat a musím vás varovat:
.....
Spadja
totalne jsi to otocil pro ti me nechal jsi cekat hodinu ty me ne ja tebe vse je naprosta lez a vis co mel jsem ti dat pesti na rypak hned jak jsi zacal merit lak merakem u E30
,auto je za ty penize co ty jsi ani nemel velice pekne,a to ze jsem ti nedal slevu na 20 te koukam pekne stve kdyz si tu hrajes na spisovatele.A navic nemas zrejme na zavolani kdyz jsi me cely den prozvanel,nemas na kredit natoz na auto takovy mame nejradsi tesim se na shledani zdar 

Spadja píše:Byl jsem se na auto podívat a musím vás varovat:
Interiér je vybydlený.
Spadja
2xe36 M3,e46 M3,e30 M50 turbo,X5 40d,e30 320i
-
Další typickej příklad toho,že každá záležitost má dvě stranynickey píše:totalne jsi to otocil pro ti me nechal jsi cekat hodinu ty me ne ja tebe vse je naprosta lez a vis co mel jsem ti dat pesti na rypak hned jak jsi zacal merit lak merakem u E30,auto je za ty penize co ty jsi ani nemel velice pekne,a to ze jsem ti nedal slevu na 20 te koukam pekne stve kdyz si tu hrajes na spisovatele.A navic nemas zrejme na zavolani kdyz jsi me cely den prozvanel,nemas na kredit natoz na auto takovy mame nejradsi tesim se na shledani zdar
Spadja píše:Byl jsem se na auto podívat a musím vás varovat:
Interiér je vybydlený.
Spadja

BMW 318i m10 ´85
myslím, že tato reakce prodávajícího mnohé naznačuje o jeho úrovni;
co všechno není pravda a hloupé pomluvy snad ani nebudu rozebírat:-)
nicméně jsem si všiml, že na Bazoši inzerát lehce upravil - hnul cenou směrem dolů a upřesnil některé informace - takže je to na dobré cestě:-)
nicméně jsem si všiml, že na Bazoši inzerát lehce upravil - hnul cenou směrem dolů a upřesnil některé informace - takže je to na dobré cestě:-)
e30 325i ´86
e34 518i Touring ´94
e34 518i Touring ´94
- Tommy38
- člen E30.cz
a zadarmo by jsi to rovnou nechtěl? zatim se tu jak tydýt chováš tySpadja píše:myslím, že tato reakce prodávajícího mnohé naznačuje o jeho úrovni;
E30 coupe Chrom M10B18 -> ex
E30 Cabrio Chrom M20B25 -> snad to někdy pojede
E46 sedan 330d+ chip -> ex
E61 před fl 530d -> aktuální dailynka
-
jedna věc je,že nažhavený zájemce vlivem textu inzerátu čekal asi něco víc,než může e30 nabídnout a byl zklamany autem a mozna i prodejcem,ale to nedava duvod se chovat jak žena a delat sceny, tak to holt obcas chodí.Tommy38 píše:a zadarmo by jsi to rovnou nechtěl? zatim se tu jak tydýt chováš tySpadja píše:myslím, že tato reakce prodávajícího mnohé naznačuje o jeho úrovni;
BMW 318i m10 ´85
Tobě by se určitě nelíbilo jet až z Olomouce s ujištěním, že auto je v perfektním stavu a pak zjistit, že se jedná o polovrak.
Někdy se stane, že se rozchází tvrzení prodejce s realitou, ale v tomto případě je rozdíl tak zásadní, že jsem uznal za vhodné ostatní varovat a ušetřit jim tak čas a peníze za cestu.
Někdy se stane, že se rozchází tvrzení prodejce s realitou, ale v tomto případě je rozdíl tak zásadní, že jsem uznal za vhodné ostatní varovat a ušetřit jim tak čas a peníze za cestu.
e30 325i ´86
e34 518i Touring ´94
e34 518i Touring ´94
-
Uznávám,že by mě to nasraloSpadja píše:Tobě by se určitě nelíbilo jet až z Olomouce s ujištěním, že auto je v perfektním stavu a pak zjistit, že se jedná o polovrak.
BMW 318i m10 ´85
- Tommy38
- člen E30.cz
jestli jedeš kupovat auto x let starý bambilion kilometrů daleko s horkou hlavou je tvoje blbost. Nejdřív si aspoň nechám poslat víc fotek a detailnějších. Hlavně by mě v životě nenapadlo s měřákem laku měřit auto takhle starý 

-
Co je spatnyho na meraku laku. Pokud inzerat zni v origo stavu, tak predpokladam ORIGO lak! A merak ti povi zda-li tomu tak je! A je jedno jak je auto stary, merak ti nepovi jen co je lakovane, ale taky kolik kitu tam je. Ty si radsi nechas poslat detailni fotky (osobne bych se na tebe vysral, bud prijedes a uvidis a nebo bez sbirat fotky jinam) a pak na miste zjistis to same!? Udelal jen to co se na klubu slusi a patri, poradil a dal varovani ze to tak neni, udelal bych to same. A pokud prodejce reaguje na merak laku stylem "granat na rypak", tak ho ceka slibna kariera prodejce v auto esa!Tommy38 píše:jestli jedeš kupovat auto x let starý bambilion kilometrů daleko s horkou hlavou je tvoje blbost. Nejdřív si aspoň nechám poslat víc fotek a detailnějších. Hlavně by mě v životě nenapadlo s měřákem laku měřit auto takhle starý
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- Tommy38
- člen E30.cz
pořád lepší mít pár kb paměti na 10 minut zaplněných než přes lirt v palivu v hajzlu kb se ti vrátí ten litr ne a i fotky ti dost napoví. Hlavně děláte jako by jste kupovali auto za 200 tis. když bude stát tříca 200 a bude tam opravovanej lak a tak podobně tak je mi jasný že bude každej varovat a bude nasranej ale todle je přehaný mi přijde. Jo stojí dejme tomu 30 ale když hledám takhe starý auto nejedu za prvním který vidim s horkou hlavouZavarenec píše:Co je spatnyho na meraku laku. Pokud inzerat zni v origo stavu, tak predpokladam ORIGO lak! A merak ti povi zda-li tomu tak je! A je jedno jak je auto stary, merak ti nepovi jen co je lakovane, ale taky kolik kitu tam je. Ty si radsi nechas poslat detailni fotky (osobne bych se na tebe vysral, bud prijedes a uvidis a nebo bez sbirat fotky jinam) a pak na miste zjistis to same!? Udelal jen to co se na klubu slusi a patri, poradil a dal varovani ze to tak neni, udelal bych to same. A pokud prodejce reaguje na merak laku stylem "granat na rypak", tak ho ceka slibna kariera prodejce v auto esa!Tommy38 píše:jestli jedeš kupovat auto x let starý bambilion kilometrů daleko s horkou hlavou je tvoje blbost. Nejdřív si aspoň nechám poslat víc fotek a detailnějších. Hlavně by mě v životě nenapadlo s měřákem laku měřit auto takhle starý
Ano to je pristup. Ja se ti budu srat s detailnima fotkama auta abys tys mel par kb pameti. Co mas porad s horkou hlavou? To si neco slyselvod Klauze. Psal origo stav, zavolal (narozdil od zabiracu kilobajtu pameti) a byl opet utvrzen ze auto je v origo stavu a bl bl bla, kde mas horkou hlavu? Prijel, videl sracku a odjel. Pak napsal "doporuceni". Ja si tu precist kecy o meraku laku a granatu na ksicht, sedam do auta (tentokrat uz opravdu s horkou hlavou) a jedu zpet frajerovi rozkopnout umev,..,:D
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Zavarenec: Děkuji za smysluplný komentář:-)
Musím ještě uvést na pravou míru pár podrobností, o kterých se tu velice zvláštním způsobem spekuluje:
Nejel jsem se na auto podívat z daleka a s "horkou hlavou". Prostě hledám druhé auto, něco v dobrém a hlavně bezproblémovém stavu , protože momentálně celkem nákladně renovuji svou 325ku.
Tento konkrétní kousek sleduji asi od listopadu, kdy za něj byla požadována částka 39 tis.
V původním inzerátu byl popsán perfektní stav s bezchybným original lakem, bez škrábanců a jiných poškození.
Proto, když se cena postupně dostala až na 24 tis, jsem na inzerát zavolal pro další podrobnosti a byl jsem ujištěn, že jediný problém na autě je trochu drblá sedačka řidiče. Vzhledem k tomu, že automaticky neočekávám, že mi někdo bude naprosto bezostyšně lhát, jsem si nenechával posílat další fotky.
Co se lakoměrky týče, tak mi její užití připadá celkem pochopitelné, když se má jednat o vůz v perfektním stavu.
Zbytek story je v mém prvním příspěvku.
A napsal jsem ho prostě proto, aby si někdo nenaběhl (nejel třeba opravdu z daleka), ne z nějaké zhrzenosti, jak mi je tu přisuzováno.
Musím ještě uvést na pravou míru pár podrobností, o kterých se tu velice zvláštním způsobem spekuluje:
Nejel jsem se na auto podívat z daleka a s "horkou hlavou". Prostě hledám druhé auto, něco v dobrém a hlavně bezproblémovém stavu , protože momentálně celkem nákladně renovuji svou 325ku.
Tento konkrétní kousek sleduji asi od listopadu, kdy za něj byla požadována částka 39 tis.
V původním inzerátu byl popsán perfektní stav s bezchybným original lakem, bez škrábanců a jiných poškození.
Proto, když se cena postupně dostala až na 24 tis, jsem na inzerát zavolal pro další podrobnosti a byl jsem ujištěn, že jediný problém na autě je trochu drblá sedačka řidiče. Vzhledem k tomu, že automaticky neočekávám, že mi někdo bude naprosto bezostyšně lhát, jsem si nenechával posílat další fotky.
Co se lakoměrky týče, tak mi její užití připadá celkem pochopitelné, když se má jednat o vůz v perfektním stavu.
Zbytek story je v mém prvním příspěvku.
A napsal jsem ho prostě proto, aby si někdo nenaběhl (nejel třeba opravdu z daleka), ne z nějaké zhrzenosti, jak mi je tu přisuzováno.
e30 325i ´86
e34 518i Touring ´94
e34 518i Touring ´94