+1, to mi chcete říct, že tuhle motorizaci měla někdy v rukou Alpina, jo? To bych si teda rád o tom něco přečetl a "dovzdělal se"Harezz píše:Ale s tou naftovou Alpinou si tady všichni děláte prdel, žejo??
Jasně že jo, je to Alpina jak Brno..Chvalda 318iS píše:+1, to mi chcete říct, že tuhle motorizaci měla někdy v rukou Alpina, jo? To bych si teda rád o tom něco přečetl a "dovzdělal se"Harezz píše:Ale s tou naftovou Alpinou si tady všichni děláte prdel, žejo??
Hochu hochu...do klubovek to není daleko, nikdo tu není tak blbýFuseon píše:oouuuu ze 72 tisic![]()
dobre ste ma pobavili, na tom aute som stravil dost hodne casu a dost dobre ho aj poznam
Je to Alpina look, od skutocnej alpiny to ma daleko, uz len tym ze je to sadzomer
. Kazdopadne to auto puta neskutocnu pozornost
Já nevím co tu řešíš??Kubajz von Odry píše:škoda jak už zde bylo psáno zajímalo mne jestli paf skutečně myslí vážně že přitáhne dieslovou e30 ve slušném stavu s alpina radlicí za 30.000 a bude se nám ji tu snažit střelit za 60 - 70... když to auta tady polovina fora duvěrně zná.
Taky jsem se těšil na ujišťování o original Alpina dieselu... ale asi to bylo neuhlidatelné aby se tu nestrhla lavina dotazů a narážek a jiných "OT v inzerci"![]()
no nechme se překvapit vývojem jestli si paf třícu nechá, nebo se na ni bude snažit "zarobit balík"