BMW e30, 316i, rv 1990, sedan, 100 koní (73kW), vínová barva, motor M40
Výbava: Převodovka manuální, Centrální zam. klíčem, Rádio s DVD obrazovkou, Servo, Šíbr man. dvoupolohový, Elektrická Zrcátka… nemá se tam co rozbít

Stav: celoročně garážováno, v zimě minimálně jeto, čistý interiér kde se zřejmě nikdy nekouřilo (dle popelníku a zapalovače), neroztrhané sedačky, šíbr v top stavu. S autem sem vždycky jezdil jako s veteránem, tak jak si zaslouží, drobnější investice tak jak bylo potřeba. Kdo eventuelně koupí, bude si užívat pozornosti okolí, protože za autem se fakt hodně otáčí lidi, což se asi málokomu povede s autem za takový peníze

Jinak já jsem majitel od června 2010, kupuval jsem to s 174tis km, ted jsem slavnostně pokořil 200tis km, což ve finále dává slabej roční nájezd přes 5tis km. Auto jezdilo pravidelně, 2-3x týdně, klasicky po okreskách do Brna do školy apod (30km/den) plus výlety apod. Nikdy mě nenechalo ve štychu.
Na autě se mi ted chytly rohlíky zadních blatníků, zatím jsou tam menší bublinky 1 cm2, ale chtělo by to udělat. Jinak lak má svoje léta, ale dá se krásně rozleštit, viz foto, dělá v dešti velké kapky. Nedokonalostí si člověk všimne až hodně z blízka. Dále bude potřeba udělat zadní tlumiče, nevím jestli to budu dělat přes léto, nebo až budoucí majitel. Jinak tam nutné investice nevidím. Jo a táhne mírně doprava na užších kolech.
Jinak co na autě bylo poslední dobou uděláno: oleje filtry pravidelně, nový zadní díl výfuku, nová baterka, nový svíčky, termostat čidlo kapalina, řemeny apod. prkotiny a kosmetický investice. STK do 2016, tuším březen.
Foto:
https://akela.mendelu.cz/~xslavik/BMW/
V autě nechám rádio s DVD obrazovkou, a mám k tomu několik poklic a litáky pavučiny na supr zimních gumách (vše viz foto). Pokud se najdou vážní zájemci, můžete se mi ozvat. Auto vydám jen do dobrých rukou, dlužím mu to