DVORIS píše: Celkem nicněkterým přijde drzost vůbec to,že něco prodáváš za cenu XY,nikdy tě neviděli,nikdy s tebou nemluvili auto viděli na třech fotkách,ale každy z nás cítí potřebu se k tobě a autu v nějakém směru vyjádřit
![]()
BMW 325E 1986 americká verze
Otazka zni jinak...
Touzi nekdo po US verzi v sedanu a automatu? Nekdo urcite ano, ale z 50ti zajemcu bude 1. Ale myslim, ze cena je vcelku odpovidajici. Bohuzel musis najit nekoho kdo tohle hleda. Bezny E30kar to ale neni.
Bonusem je vybava a predkpokladam, ze relativne bezkorozni stav kastle. Zbytek je 'srot' na renovaci (lak, podvozek, interier) jako kazda jina E30.
Cenu nech jak je, casem nekoho najdes. Dat to za 20-30 tak to auto pujde nejspis pod kudlu na dily.
Touzi nekdo po US verzi v sedanu a automatu? Nekdo urcite ano, ale z 50ti zajemcu bude 1. Ale myslim, ze cena je vcelku odpovidajici. Bohuzel musis najit nekoho kdo tohle hleda. Bezny E30kar to ale neni.
Bonusem je vybava a predkpokladam, ze relativne bezkorozni stav kastle. Zbytek je 'srot' na renovaci (lak, podvozek, interier) jako kazda jina E30.
Cenu nech jak je, casem nekoho najdes. Dat to za 20-30 tak to auto pujde nejspis pod kudlu na dily.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Co jsem koukal a průměroval inzerce v USA tak v přepočtu na naše to tam jede od 70-100k na naše české koruny.
Takže cena dle mě ok.
Jen si to musí najít svého zájemce...
Takže cena dle mě ok.
Jen si to musí najít svého zájemce...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Fiat Doblo, Škoda Fabia II
nechapu proč mu davate naprosto scestnou naději že za to dostane raketu? přat si může co chce ale realita je jina, nulove množstvi zajemců tomu napovida, uplně to same se děje v realitach kdy makleři-amateři naslibujou za nemovitost naproste nesmysly, majitel se toho chytne a vysvětlit mu že je to pičovina je nadlicky vykon

Zas na druhou stranu, každá věc má svého kupce...
Znám člověka co prodal VW Golf 3 za 125 000kč...
Tady už rozhoduje stav vozu.
Vzhledem k průměrným cenám je tržní cena tady zcela v pořádku. Teď je třeba vyčkat až se najde kupec. Pokud by šel pod cenu, tak se zájemci najdou rychleji to je jasné
Ale já osobně, pokud by mě netížila fin. situace bych s cenovkou počkal. Zajisté se najde spousta lidí co hned píše nebo volá že chce slevu a to u auta ani nebyly na živo. Když po tom někdo touží, může si to nechat dovést z USA. ve finále však za dovoz a poplatky zaplatí člověk pořádnou pálku a má s tím spoustu běhaní...
Znám člověka co prodal VW Golf 3 za 125 000kč...
Tady už rozhoduje stav vozu.
Vzhledem k průměrným cenám je tržní cena tady zcela v pořádku. Teď je třeba vyčkat až se najde kupec. Pokud by šel pod cenu, tak se zájemci najdou rychleji to je jasné
Ale já osobně, pokud by mě netížila fin. situace bych s cenovkou počkal. Zajisté se najde spousta lidí co hned píše nebo volá že chce slevu a to u auta ani nebyly na živo. Když po tom někdo touží, může si to nechat dovést z USA. ve finále však za dovoz a poplatky zaplatí člověk pořádnou pálku a má s tím spoustu běhaní...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
Koukněte sem: https://www.youtube.com/watch?v=yYBsHiS ... e=youtu.be
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec