BMW 325E 1986 americká verze
ale kde ze.., jak jsem ji tu poprve daval do "zajimavosti na prodej" byla cena rovnych 250 000kcemery píše:No, AUKRO mu už poradilo...Huska píše:vždyť sám požádal o radu za jakou cenu prodávat ... takže když mu tu několik lidí sdělí svůj názor tak si může udělat obrázek.LiarLiar píše:Nechal bych prodejce bez reci si to prodat za kolik chcea cena mi prijde ok.
http://aukro.cz/show_item.php?item=4189012622
- tedy za necelých 50% původní nabídky.
I kuš...kouBaMW píše:ale kde ze.., jak jsem ji tu poprve daval do "zajimavosti na prodej" byla Cena rovnych 250 000kcemery píše:No, AUKRO mu už poradilo...Huska píše: vždyť sám požádal o radu za jakou cenu prodávat ... takže když mu tu několik lidí sdělí svůj názor tak si může udělat obrázek.
http://aukro.cz/show_item.php?item=4189012622
- tedy za necelých 50% původní nabídky.

702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
To je silný kafe.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz
- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele:
cena
AKORAT PROBLEM JE V TOM; ZE VYHERCE NA AUKRU AUTO NECHCE: CENA 35300,- JE HODNE MALA; KDYZ SI VEZEMETE ZE JSEM HO KOUPIL ZA 40000 A 10000 JSEM DO NEHO VRAZIL. A TED SI TOHLE VY CHYTRACI PREDCTETE: JENOM MI TADY TO AUTO POMLOUVATE A RESITE TADY JAK CO NEJMENSI CENU ZE ME VYTAHNOUT. TO SI FAKT MYSLITE ZE TO PRODAM ZA 35000,-....JO UZNAVAM ZE TO AUTO MA NEJAKOU VADU NA KRASE; ALE NA SVUJ VEK JE V UCHAZEJICIM STAVU: NIKDO Z VAS HO NEVIDEL ZAZIVO A DELATE TADY PREDCASNE ZAVERY: NAVIC NIKDY NEJEZEDILO V ZIME. 4 ROKY JEZDILO NA FLORIDE A PAK ZBYLYCH 24 LET V CR OD KVETNA DO ZARI: NENI REZAVE A MA PUVODNI LAK; KTERY PO VYLESTENI ZARI JAK NOVY. UZ ME PEKNE SERE JAK NAS ZKURVENY CESKY NAROD NEDOKAZE OCENIT NECO CO JEN TROCHU VYBOCUJE Z RADY. JAK TO NENI EVROPSKA ETA KUPE NEBO KABRIO TAK JE TO SPATNE. JE MI Z VAS VSECH ZLE Z TOHO VASEHO POMLOUVANI.
ty napises ze chces znat nástřel nějaky ceny to neni pomlouvani a proste hodne lidem to auto prijde hnusny asi se ti to blbe cte ale je to tak jestli je to tak super stroj jak rikas tak by bylo davno pryc zkus ho dat na mobile.de treba budes mit vic stesti a navic dalsi vec kdyz za 2 mesice srazis cenu ze 100000 na 50000 tak je logicky ze clovek si treba pocka jestli to nepujde jeste niz protoze to vypada ze s autem je neco spatne a kdyz se ti v CR nelibi vem si auto a muzes si ho vzit zpatky do USA a udelas tam jeste diru do sveta
Tak podivej se, ty jsi se tady zeptal na nazor. Do ty doby to nikdo nekomentoval. Ty jsi chtel vedet cenu auta +- a vsichni ti tady rekli, ze za 50 - 60 uz by se kupec mozna mohl najit a uvedli spoustu konkretnich duvodu. Tak tady prestan nadavat nam do zkurvenejch cechu a toho, ze tady nekdo neoc z tebe taha. A o zkurvenym cechackovstvi muzeme polemizovat u tebe. Obchod je sice obchod a to se respektuje, ale nahodit tuhle karu za 250 taliru ti neprijde cechackovtvi? Tak se klidne ty a hod si nohy do kastrolu s teplou vodou.
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
JAK TO NENI EVROPSKA ETA KUPE NEBO KABRIO TAK JE TO SPATNE.
Bud v klidu.mám etu kupé v orig.super stavu a taky to nikdo nechce...
Bud v klidu.mám etu kupé v orig.super stavu a taky to nikdo nechce...

dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
trh určuje co kolik stoji a ne tvoje chamtivost, chapu zkusil jsi jestli trhneš na tom čtvrt miče sice je to usměvne ale co zkusil jsi to a nevyšlo to, nebudeš prvni ani posledni kdo do auta narval prachy a prodal hluboce pod cenou jen se podivej tady na klubu takovych tu bylo(a bude
) dost
když to chceš mermomoci prodat za vyšši cenu udělej 100 fotek v nejvyššim rozlišeni každeho detailu(každa sedačka, každe kolo, každy lem, všechny spary, všechny spodky dveři z venku a zevnitř, viko kufru kde to většinou hnije, kufr bez koberce včetně podběhů apod), udělej HD video kolem auta, všechny detaily, zvuk motoru atd.

když to chceš mermomoci prodat za vyšši cenu udělej 100 fotek v nejvyššim rozlišeni každeho detailu(každa sedačka, každe kolo, každy lem, všechny spary, všechny spodky dveři z venku a zevnitř, viko kufru kde to většinou hnije, kufr bez koberce včetně podběhů apod), udělej HD video kolem auta, všechny detaily, zvuk motoru atd.

Re: cena
No to jsi se teď vybarvilKirin2 píše:AKORAT PROBLEM JE V TOM; ZE VYHERCE NA AUKRU AUTO NECHCE: CENA 35300,- JE HODNE MALA; KDYZ SI VEZEMETE ZE JSEM HO KOUPIL ZA 40000 A 10000 JSEM DO NEHO VRAZIL. A TED SI TOHLE VY CHYTRACI PREDCTETE: JENOM MI TADY TO AUTO POMLOUVATE A RESITE TADY JAK CO NEJMENSI CENU ZE ME VYTAHNOUT. TO SI FAKT MYSLITE ZE TO PRODAM ZA 35000,-....JO UZNAVAM ZE TO AUTO MA NEJAKOU VADU NA KRASE; ALE NA SVUJ VEK JE V UCHAZEJICIM STAVU: NIKDO Z VAS HO NEVIDEL ZAZIVO A DELATE TADY PREDCASNE ZAVERY: NAVIC NIKDY NEJEZEDILO V ZIME. 4 ROKY JEZDILO NA FLORIDE A PAK ZBYLYCH 24 LET V CR OD KVETNA DO ZARI: NENI REZAVE A MA PUVODNI LAK; KTERY PO VYLESTENI ZARI JAK NOVY. UZ ME PEKNE SERE JAK NAS ZKURVENY CESKY NAROD NEDOKAZE OCENIT NECO CO JEN TROCHU VYBOCUJE Z RADY. JAK TO NENI EVROPSKA ETA KUPE NEBO KABRIO TAK JE TO SPATNE. JE MI Z VAS VSECH ZLE Z TOHO VASEHO POMLOUVANI.

jinak v zime jezdilo od doby kdys to koupil ty. aspoň dle fotky z inzeratu se sněhem.... ale vis co ? tak ja se na nej prijedu podivat jestli se něco zasadne nezmenilo od doby vlastneni tebou...
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
fotku na snehu sem nenasel a tak sem se mozna spletl.... tim padem se omlouvam...takze když me to zítra vyjde brnknu a dojedu kouknout....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
Re: cena
Krásné.... kde si vydedukoval tu cenovku 250 000,- kč ? To ti někdo poradil nebo opravdu víš o e30 totální Ho... ?Kirin2 píše:KDYZ SI VEZEMETE ZE JSEM HO KOUPIL ZA 40000 A 10000 JSEM DO NEHO VRAZIL. ........... JE MI Z VAS VSECH ZLE Z TOHO VASEHO POMLOUVANI.
Komu z koho má bejt pak zle...

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe