E30 Alpina
Mě se líbí, jak se vžil do lidí ten termín "překupník = zloděj, hajzl, vychcan a šmelař".
Na jiných forech o bmw jsou "překupníci" také a lidi jim líbaj nohy a lezou do prdele jak jsou supr a auta dovezené po starších pánech nemaj chybu atp...
Je pravda, že když se tu registruješ, tak to tu nejdřív prohledej, zjístíš, že to tu auto je od jeho počátku přestavby na "alpinu", poté asi zjistíš, že tu byznys neuděláš a vyhneš se takovýmu nesmyslu jako to dávat za 60 000kč.¨
Třeba se někdo najde.
PS: třeba taková BILLA, to je taky hrozný svinsto překupníků a hajzlů. Představte si, že koupěj rohlík za 0,10kč a prodávají ho za 1,40kč...
Na jiných forech o bmw jsou "překupníci" také a lidi jim líbaj nohy a lezou do prdele jak jsou supr a auta dovezené po starších pánech nemaj chybu atp...
Je pravda, že když se tu registruješ, tak to tu nejdřív prohledej, zjístíš, že to tu auto je od jeho počátku přestavby na "alpinu", poté asi zjistíš, že tu byznys neuděláš a vyhneš se takovýmu nesmyslu jako to dávat za 60 000kč.¨
Třeba se někdo najde.
PS: třeba taková BILLA, to je taky hrozný svinsto překupníků a hajzlů. Představte si, že koupěj rohlík za 0,10kč a prodávají ho za 1,40kč...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
já myslím že proti tahání aut ze zahraničí s jistou marží, nebo prostě o překupování aut za účelem zisku (prostě bazar) tady většina lidí nic nemá. - je to prostě obchod. - někde levně nakoupím a jinde draze prodám (v ideálním případě). Dokonce sám uvažuju že si v budoucnu tuto něčí službu zaplatím a nechám si auto z něměcka přivézt. Bude to z důvodu že se mi s tím nechce otravovat, nebo že neumím dobře německy, nebo nevím jak na to.... důvody jsou různé ale myslím, že cena této služby nebude rovna 100% ceny auta. Ty jsi ale přesně vystihnul jádro tohoto případu. někdo se tu registruje a nabízí za poměrně velký balík něco, co tu již všichni několik let pozorujem a víme že to má cenu poloviční.Zavarenec píše:Mě se líbí, jak se vžil do lidí ten termín "překupník = zloděj, hajzl, vychcan a šmelař".
Třeba se někdo najde.
sám podnikám (i když v jiném oboru než jsou auta) a proto opakuju že mi nevadí zákonitosti nabídky a poptávky. ale docela mě pobaví když se někdo tak trošku ztrapní tím že mi nabídne e30 za 60.000 přičemž je na e30 foru kde může předpokládat jak se věci mají. - kdyby to udělal na jiném foru je to zase o něčem jiném a max ho upozorním že to asi nebude uplně tak pravá alpina. - víc asi už není co dodat.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
najednou jakej mistr...Paf píše:Nemám čas tady furt sedět a vyplkávat...a čekám na vyjádření majitele
vsechny odpovedi sou zde slubox-ova-324-alpina-blizsie-k-alpine-lol-t44420.html
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
TO JE soutěž BLB ROKU? kde mam hlasovat?
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
Takže, auto predavame v BA, majitel je stale ten isty, ako ked si ho predaval (len inzerujuci je niekto iny
vobec nemusis pisat ze R.I.P. nič s tym autom neni len je na plechačoch tak ako si ho predal, takže klud.
a čavo čo to tu inzeruje mi fakt smrtelne vazne volal a chcel preto prísť
) dobre som sa pobavil 

vobec nemusis pisat ze R.I.P. nič s tym autom neni len je na plechačoch tak ako si ho predal, takže klud.
a čavo čo to tu inzeruje mi fakt smrtelne vazne volal a chcel preto prísť