Já ti fandím a auto od tebe milerád okamžitě vezmu.. kdybych měl kontakt odkud je, zajel bych tam sám, no co.. měl jsi štěstí
E30 Alpina
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Já si taky myslím, že je to jedna z 14 vyrobených kusů 324d Alpina, co existovala...Bylo to v TopGearu, v minulosti..
Byl o tom i článek na adrese: www.alpina-vrope.de, bohužel co vím, tak ta adresa již nefunguje, jelikož krize se podepsala i na této firmě, tak zredukovala jak www stránky, tak výrobu, co jsem zaslechl, všechny jejich výrobky budou již jen na LPG a do 2.5l obsahu.. Takže je dost možné, že se zde v inzerci, nějaká Alpina LPG objeví..
Dále jsem někde četl, že 1.-8. v pořadí si je koupil Brunejský sultán pro své služebnictvo a v tom případě zbývá 9.-14. což je 6 kusů.. Jeden z 6ti kusů na světě (jelikož jak se všeobecně ví, sultán auta neprodává), je dle mě něco a navíc velice pod tržní cenou..
Takže je to buď fakt ceněný kousek, nebo dokonalá kopie, která má tak samo nemalou cenu...
Jak říkám, jsem vážný zájemce.
Byl o tom i článek na adrese: www.alpina-vrope.de, bohužel co vím, tak ta adresa již nefunguje, jelikož krize se podepsala i na této firmě, tak zredukovala jak www stránky, tak výrobu, co jsem zaslechl, všechny jejich výrobky budou již jen na LPG a do 2.5l obsahu.. Takže je dost možné, že se zde v inzerci, nějaká Alpina LPG objeví..
Dále jsem někde četl, že 1.-8. v pořadí si je koupil Brunejský sultán pro své služebnictvo a v tom případě zbývá 9.-14. což je 6 kusů.. Jeden z 6ti kusů na světě (jelikož jak se všeobecně ví, sultán auta neprodává), je dle mě něco a navíc velice pod tržní cenou..
Takže je to buď fakt ceněný kousek, nebo dokonalá kopie, která má tak samo nemalou cenu...
Jak říkám, jsem vážný zájemce.
Naposledy upravil(a) Alois dne 03. 05. 2011 15:07, celkem upraveno 3 x.
Člověk když chce takovové exotické auto musí mít dostatek financí a né se pouštět zároveň do dluhu, musí počítat s nějakou tou investicí, každý díl bude několika násobně dražší, než na obyčejné e30, e30 M3 atd..
Takže když uvažoval o možnosti si auto nechat, musel uvažovat o tom, jak to utáhnout, nebo ne?
Takže když uvažoval o možnosti si auto nechat, musel uvažovat o tom, jak to utáhnout, nebo ne?
jak maly deti. Pan google ale jinak umi docela hafo veci...
http://auto.bazos.sk/inzerat/7854342/BMW-324-D.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/7854342/BMW-324-D.php
hmmm co sa to dnes deje. www.sitokurvavygoogluj.sk
Jestli si neděláš srandu a myslíš tohle všechno vážně, tím exotickým autem atd. Tak bych doporučoval najít odbornou pomocAlois píše:Člověk když chce takovové exotické auto musí mít dostatek financí a né se pouštět zároveň do dluhu, musí počítat s nějakou tou investicí, každý díl bude několika násobně dražší, než na obyčejné e30, e30 M3 atd..
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no, pane Paf... aby sme si rozumeli.... http://bmw-rad-3.autobazar.eu/uk/324-d-id2366688.html.. tady je inzerat a vime o nem od zacatku, jen sme chceli vedet, az kam daleko zajdes ve snaze chytit rybu... az nase pripominky ti patrne otevreli oci, ze neco si prepisknul..
a jen pro tve info, tohle s Alpinou ma spolecne maximalne ty repliky znaku Alpina a ten sneznej pluh vepredu. Takze az priste budes zakladat inzerat, zkus tam spravne napsat 324d a ne alpina, protoze tohle nikdy Buchloe nevidelo. Rok vyroby 89 ani ve snu a navic, kdyz uz linkujes cizi fotky, dej si aspon namahu a smazni telefonni cislo na slovenskeho prodavajiciho, ktere ma na zadnim okne, biznismane.
mas celkem slusne nastup na to,ze si se registroval vcera
a jen pro tve info, tohle s Alpinou ma spolecne maximalne ty repliky znaku Alpina a ten sneznej pluh vepredu. Takze az priste budes zakladat inzerat, zkus tam spravne napsat 324d a ne alpina, protoze tohle nikdy Buchloe nevidelo. Rok vyroby 89 ani ve snu a navic, kdyz uz linkujes cizi fotky, dej si aspon namahu a smazni telefonni cislo na slovenskeho prodavajiciho, ktere ma na zadnim okne, biznismane.
mas celkem slusne nastup na to,ze si se registroval vcera