tak si kukam inzerciu a naraz toto, ja nepredavam ani neveim kto to je, avsak ak by to papierovo sedelo tak origo motorov su 3 prdele... a mame tu dobry zaklad na pekne auto... ved len ten komplet mtech ma cenu 800e , kola tiez origos...mozno dakomu helpnem a auto sa dostane do spravnych ruk, ak dakto zisti ako je na tom auto papierovo nech da vediet sem prosim
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/325i-m3-id881470.html
coupe, plast, 325,origo mtech,bbs pavuky
myslim ze to ej jasne uplne kazdemu ze neude M50 na papieroch to by bol fakt zazrak keby je , ja to sem davam koli tomu, ze keby boli noty z m20b25, tak to ma omnoho vacsiu hodnotu ako to inzeruje oncurich píše:M50 v papírerech pochybuju, že bude mít zapsanou
BTW: je to ve špatné sekci ... příště to hoď do zajimavostí na prodej

Naposledy upravil(a) Panak666 dne 22. 04. 2011 13:26, celkem upraveno 1 x.
nechcem rypat, ale preco zaujimavosti na predaj? som na e30 fore, v sekcii predaj aut, posunul som inzerat na predaj auta e30 kde je problem? je tu hafo inzeratov tipu nepredavam ja , ale moj kamoš a pod.
a ak to teda dakto aj lockne, alebo presune je mi to uuuuuuuplne ale uuuuuplne šumák... predajcu nepoznam nikdy som ho ani jeho auto nevidel, a kto by zhanal taketo auto mozno si to pozre, je tu mnoho členov zo SR a aj z vychodu

a ak to teda dakto aj lockne, alebo presune je mi to uuuuuuuplne ale uuuuuplne šumák... predajcu nepoznam nikdy som ho ani jeho auto nevidel, a kto by zhanal taketo auto mozno si to pozre, je tu mnoho členov zo SR a aj z vychodu