je tam motor 3.0i 197hp je to m tech2 predni naraznik a zadni narazik s podnarazinkem je lamino zbytek je origo m tech2 interier je iso kostka anatomy auto je 4 roky po celolaku. garazovany.. xenony ve predu tmavy hella blinkry.. cenu si vubec neumim predstavit dost sem do toho nacpal a tak bych to videl asi nejvysi nabydce.. foky sem neumim dat tak pak nekoho poprosim... ma to speru kdyz tak se ptejte.. duvod prodeje je ze mam jeste cabrio a to chci dat poradne dohromady a nejsou penoze.. jinak bych ho nikdy neprodal.. auto je na papirech 318i
e30 330i 197hp
e30 330i 197hp
Cauu tak se orientacne ptam jestli by nekdo mel zajem o moje zlato..
je tam motor 3.0i 197hp je to m tech2 predni naraznik a zadni narazik s podnarazinkem je lamino zbytek je origo m tech2 interier je iso kostka anatomy auto je 4 roky po celolaku. garazovany.. xenony ve predu tmavy hella blinkry.. cenu si vubec neumim predstavit dost sem do toho nacpal a tak bych to videl asi nejvysi nabydce.. foky sem neumim dat tak pak nekoho poprosim... ma to speru kdyz tak se ptejte.. duvod prodeje je ze mam jeste cabrio a to chci dat poradne dohromady a nejsou penoze.. jinak bych ho nikdy neprodal.. auto je na papirech 318i
Auto velmi dobře znám, je to krasavec a jezdí jak kanec...
Pokud najdu nějaké fotky, tak je sem dám...
Pokud najdu nějaké fotky, tak je sem dám...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- Numero Uno
...
dit to znate kolik co stoji kolik do toho clovek nacpe penez nez to nak vypada.. pro me by to byla hrozna citova ztrata ja bych to nastrelil na 100 000...ale kazdopadne zajimaj me i vase nabídky... to auto miluju za 50 000 ho nenecham.. to si ho raci necham a bude to trvat dalsich pet let nez bude takovi jak si ho predstavuju..
-
milkhousee
......
nádhera mit ty prachy tak do něj jdu....