BMW 318iS sedan se špérou, EKO zaplacen - 33000,-Kc

Prodej aut zn. BMW typ E30
Odpovědět
Kenny
BMW pozitivni

BMW 318iS sedan se špérou, EKO zaplacen - 33000,-Kc

Příspěvek od Kenny » 02. 02. 2011 19:08

Takze si hraju s myslenkou prodat polizeiwagena, tak ja je. Veskere info v odkazu, ale pokusim se to shrnout i sem. Dulezita vec je, ze pokud by se nasel zajemce, auto bude k odberu na jare. Presny termin nevim, proste az nebude na silnicich sul a pujde vyjet s kabrem, zatim proste zkoumam zda by byl zajem :wink:
Motor: komplet pretesnen (pod velkou vanou, pod malou, viko ventilu, tesneni pod hlavou a vsechna papirova i gumova tesneni u rozvodu), nove rozvody, komplet. Vse origo z BMW, nebo kvalitni znacky (victor reinz,elring), podtlakove hadice, koleno sani, silentbloky motoru, svicky. Troufam si tvrdit, ze co slo, to je tam vymenene :) :wink:
kastle: neni shnila na sracky, ale kosmeticke vady tam jsou, to chce videt a posoudit nazivo. Vnitrek byl komplet venku, vyvareno a natreno kvalitni barvou. Vymeneno tesneni u topeni.
vybava: vyhrev sedacek (funkcni), radio sony black panel na kazety, CD changer na 10CD v kufru, repro pioneer, central na DO, spera 4.27 (novy olej), cerna svetla (delana), volant M-techII 385mm, M radicka (na presiti), vyhrivana zrcatka.
Kola origo 14" se zanovnima zimakama, technicka stara 4 mesice, EKO poplatek uhrazen. K autu dam nove predni kotouce Ferodo, zanovni zadni kotouce Ferodo (byly na aute asi dva mesice, ale jsou orezle, takze se musi nechat stocit), M tech pruziny (je to hodne snizene a dost tvrde, tak kdyby nekdo chtel na vymenu), pokud bude kupec stredocech, tak zdedi i celekem hezkou SPZ :)
Vady o kterych vim, nacaty levy kulak, predni kotouce nejsou uz idelal (dam nove jak jsem psal) a huci zadni lozisko (to mozna taky najdu)
Cena: 40 000,-Kc a je naprosto pevna, pokud se za tohle neproda, budu se drzet planu, iSo si necham a bude na prodej s M40 za o dost nizsi cenu :wink:
Co se tyka motoru, neni v papirech, je tam M40. Dam podrobny navod, jak ho tam za castku cca 2t zapsat a neni to nic slozityho. Evidencku pri prevodu zaridim.
Nevim co vic napsat, dotazy rad zodpovim. Prosim ty co si mysli, ze za to chci moc, napiste mi SZ,muzem to probrat,ale prosim bez OT,dekuji.
Vim, ze neprodavam zadnou lestenku a asi z toho uz lestenka nikdy nebude, ale spolehlivy a zabavny winterwagen to je urcite :)
Pristi tyden ma byt hezky, tak to umyju a hodim sem aktualni foto.
318is-sedan-polizeiwagen-na-prodej-t797 ... wagen.html
Naposledy upravil(a) Kenny dne 10. 03. 2011 18:34, celkem upraveno 2 x.
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 02. 02. 2011 20:20

Pro případné zájemce, nemusíte se bát, všechny ty provedené opravy naštěstí nedělal Kenny vlastnoručně. :twisted: :lol: Při nastavování rozvodů byla dokonce přítomna osoba přímo z BMW Autobase, i když ta toho rukama taky moc nenadělala. :lol:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 02. 02. 2011 20:28

BOOST píše:Pro případné zájemce, nemusíte se bát, všechny ty provedené opravy naštěstí nedělal Kenny vlastnoručně. :twisted: :lol: Při nastavování rozvodů byla dokonce přítomna osoba přímo z BMW Autobase, i když ta toho rukama taky moc nenadělala. :lol:
Takynemusíš hned hanisejmenovat. :roll:

:twisted:
BMW The Ultimate Driving Machine

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 01. 03. 2011 08:22

Takze opet aktualni :idea:
Omlouvam se lidem kteří mi psali SZ, ale bohuzel jsem nebyl schopen to ted resit :?

Co se tyka nejakych poznatku, tak po poskladani motoru to ma najeto cca 4t km. Bude casem potreba udelat altik, pri velkych mrazech si obcas zahvizda a novej termostat. Jinak remen a vodni pumpa jsou nove.
Motor jede fakt pekne, nehoupe, ale to tu nebudu rozepisovat, pokud nekdo bude mit zajem, prijede se svezt a uvidi sam :wink:
Necham jeste nejakou slevu na ten altik a termostat, takze nova cena je 37000,-Kc
K autu nebudou SPZ, ktere jsou na fotce, protoze jsem jednu ztratil, takze musim udelat nove.
Kontakt prosim pres SZ, na telefonu jsem malo.
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 01. 03. 2011 18:52

Jeste doplnim, ze neni problem z auta par veci sundat a dostat se tak na nizsi cenu.
Spera -5000,-Kc
S M-techI volantem -1000,-Kc
Pokud ma nekdo svoje kola a nechce kanaly -2000,-Kc
Da se domluvit celkem dost, staci se ozvat.

Dily z auta budou na prodej az po prodeji auta, pokud neco zbyde.

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 09. 03. 2011 12:32

...
Naposledy upravil(a) Kenny dne 09. 03. 2011 12:34, celkem upraveno 1 x.

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 09. 03. 2011 12:32

Takze to vypada, ze "problem" nebude v termostatu, ale visce, ktera bezi furt, tudiz se teplota nevasplha k pulce. Takze jeste urcite neco slevim na vymenu.
Jeste par dni bude auto se sperou, pak pujde ven a bude na prodej bez ni :wink:

Yah_rees

potenciální zájem

Příspěvek od Yah_rees » 09. 03. 2011 22:16

moc pěkný kousek navíc se špérou,

je auto někde k vidění?

já vytrvale jezdím v takovém střepu (r9 85´),

tohle auto je jako z říše snů. :wink:

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 10. 03. 2011 18:33

Jeste zhruba mesic mam zaplaceny povinny, pak jde na dily.

33000,-Kc

Panak666

Příspěvek od Panak666 » 21. 03. 2011 22:00

ja bych mal zaujem o ten svor 4.10 :D

Odpovědět