předběžbě - přemýšlím o prodeji své E30. Auto nemám dlouho, ale jezdím s ním denně. Podvozek je tichý, občas zaklepe, zřejmě uchycení ramen v podlaze. Diff jsem nechal u Konyyyho vyměnit - hučel. Auto má dle tacho najeto něco přes 190t. Motor cvaká, asi klasika, netuším. M40ky moc neznám, měl jsem M20. Brzdy byly dělané, takže brzdí velmi slušně, při prudkém brždění nikam netáhne. Výfuk vypadá slušně, jen se udělala direčka pod nápravnicí v tom výřezu, tak malinko prdlá. Stačil jsem vyměnit sedačku řidiče, tapecy dveří(originály mám - modrá) Auto má jemné orezlinky, nic co by se nedalo zpravit, dveře spolujezdce zdravé, řidičovy chyceny dole(vidět jen zevnitř) Prahy jsou zdravé, na fotce se jen olupuje barva. Motor táhne slušně až do omezovače. Před týdnem nové svíčky a filtr. K dalším věcem jsem se zatím nedostal. Volant M-Technik I. Auto je na velmi slušných gumách 195/60/14 a ve stejném rozměru mám zimáky na plechách, taky velmi slušné. Auto má KAT, takže ECO by mělo být 5000,- co jsem tu tak vyčetl.
Nově je do auta dodělané servo, stab. zadí nápravy, olej v převodovce, termostat, geometrie, vyměněny hadičky benzinu a vzduchu pod sanim, plus vstřiky - někde tam rosil benzín. Výfuk opraven.
Cenu bych si představoval tak 25000,- je to cena k jednání, návrhy pište, dotazy odpovím.

Na fotkách je převážne ve stavu, co jsem ho přivezl a pár aktuálních. Lak jsem rozleštil, dostal i želvu.
Fotky na : http://filip78.rajce.idnes.cz/BMW_318i_CAT_-_bile_cupe/
Jak jsem psal, prodej zvažuji, uvidím, zda by byl zájem, nebo zda započnu pomalu investovat ....