Kdo si hraje, (ne)zlobí:

Wickermanovi se omlouvám, ale na tu mlhovku jsem prostě zapomněl

Tak kamo to jsem rad ze se ti mezi nama libilo a musim rict ze fotecky jsou moc moc pekny a s tou mlhovkou to nevadi,alespon nebudu mit ostudumetaljohn píše:Tak a zde je malej bonus http://uloz.to/553020/MVI_1166.avi
Je to video akcelerace M3, zvuk je opravdu brutální, doporučuju stáhnoutNení to mobilová kvalita, točil jsem to foťákem na nejlepší kvalitu, proto to má 30MB, i když je to jen pár sekund (točit akceleraci trabanta, tak se dostanu na 1GB
)
Tak já sem říkal ,že když vás tam vidím klečet ,že bych vám to otevřel,ale byl sem zastaven přítelkynímetaljohn píše:Sakra, já si ani neuvědomil, že to jsi vlastně ty. Zatraceně, 19 let mi je a takovej sklerotik![]()
Ale není všem dnům konec
![]()
![]()
Jinak focení mě baví, takže o to víc mě těší, že se fotky líbíDík......jo a s tou konkurencí bych to tak nehrotil, to ještě dlouho nebude pravda
![]()
Já jsem si tak taky připadal - bez auta, s foťákem a úplně cizíbeann píše:no ja si taky na prvni pohled myslel ze ste tůristi z JaponskaModestyna píše:mihals říkal, že ti je tak 16-17 letmetaljohn píše:Sakra, já si ani neuvědomil, že to jsi vlastně ty. Zatraceně, 19 let mi je a takovej sklerotik![]()
Ale není všem dnům konec
![]()
![]()
no hele ja bych si vas taky splet se skolakama, to delaj ty ksiltovky a batuzky...metaljohn píše:Já jsem si tak taky připadal - bez auta, s foťákem a úplně cizíbeann píše:no ja si taky na prvni pohled myslel ze ste tůristi z JaponskaModestyna píše: mihals říkal, že ti je tak 16-17 let![]()
To se budu muset mihalse zeptat, jak k tomu věku došel