Okna na 4dveř.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Okna na 4dveř.
Koupím pokud možno kopletní sadu bočních oken ve dveřích na 4dveřový model. Ideálně s tonováním
2x přední
2x zadní
2x zadní (trojúhelníčky)
2x přední
2x zadní
2x zadní (trojúhelníčky)

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Okna na 4dveř.
mam ceckyHuska píše:Koupím pokud možno kopletní sadu bočních oken ve dveřích na 4dveřový model. Ideálně s tonováním
2x přední
2x zadní
2x zadní (trojúhelníčky)

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
tak kluci kolik za ně chcete a odkud jste.
Cenu folie znám, ale pokud by to již bylo hotové tak ji upřednostním.... chci si to v klidu udělat a pak jen přehodit.
Pokud by mi je někdo výměnil za okna z 2dveře (taky jen čirá) ....tak bych byl absolutně happy
Cenu folie znám, ale pokud by to již bylo hotové tak ji upřednostním.... chci si to v klidu udělat a pak jen přehodit.
Pokud by mi je někdo výměnil za okna z 2dveře (taky jen čirá) ....tak bych byl absolutně happy

Jestli chces,tak ja ti ty folie na ty okna nalepim.akorad bys mi musel privezt ty dva trojuhelnicky.Takhle kdyz budou venku,tak za praci chci 500+material.To je ta cena,co uz tady nekdo psal.Jsem z Mostu.Tel.604507569 Dan
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
chci jiné okna protože ty moje mají škrábance a náhradní mám jen z dvoudveřákaDaniel Honska píše:Jestli chces,tak ja ti ty folie na ty okna nalepim.akorad bys mi musel privezt ty dva trojuhelnicky.Takhle kdyz budou venku,tak za praci chci 500+material.To je ta cena,co uz tady nekdo psal.Jsem z Mostu.Tel.604507569 Dan
Most je pro mě zruky a folie bych si lepil sám, ale děkuji za nabídku.
Do Prahy pojedu do vánoc na služebku tak bych to snd pořešil.

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Jak sem psal mam komplet 2 ks predek tmava folie (origo barva okna lehce hnede kurova) 2ks zadek (tmave folie origo barva lehce hnede kourove) a 2ks trojuhelniky stejny jako predchozi
Zadek je supr ale predek je poskrabany(folie) uz to dlouho skladuju a jak se s tim furt neka soupe....... jo a jsou na chroma

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem Ti SZMaranelo píše:Jak sem psal mam komplet 2 ks predek tmava folie (origo barva okna lehce hnede kurova) 2ks zadek (tmave folie origo barva lehce hnede kourove) a 2ks trojuhelniky stejny jako predchoziZadek je supr ale predek je poskrabany(folie) uz to dlouho skladuju a jak se s tim furt neka soupe....... jo a jsou na chroma
]

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no a ja ti psal zpatkyHuska píše:Psal jsem Ti SZMaranelo píše:Jak sem psal mam komplet 2 ks predek tmava folie (origo barva okna lehce hnede kurova) 2ks zadek (tmave folie origo barva lehce hnede kourove) a 2ks trojuhelniky stejny jako predchoziZadek je supr ale predek je poskrabany(folie) uz to dlouho skladuju a jak se s tim furt neka soupe....... jo a jsou na chroma
]

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
mám ted omezený přístup na net tak prosím o posílání nabídek na mail.Maranelo píše:[no a ja ti psal zpatkymam to furt v nedorucenejch tak to musis vyzvednout
![]()
ale poslu to jeste jednou kdyby teda nejaka chybka
Díky