koupim predni brzdice ze skody 130
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
koupim predni brzdice ze skody 130
nevim kam to dat presne, tak kdyztak at to mod presune, shanim predni 4 pistkovy brzdice ze skody 130, raida a nebo z wartburka, nemusi byt zadny lestenky, ja bych si je kdyztak zrepasoval, jestli se to nekomu nevali doma v kulne jeste ze starsich dob
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
sorry za OT, ale jakým způsobem chceš dělat tu ručku? 2 pístky a 2 pístky? To se pak bude křížit destička, ne?
Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ot mi nevadi
na zavodnich skodovkach to normalne fungovalo tak, ze desky jsou jakoby 4 segmenty, na kazdej pistek jeden a ty jsou prilepeny na zeleze jako klasicka desticka, tak to zelezo se rozrizne a mas z toho 4 samoztatny sesticky, mezi ne se da vlozit ocelovy futro, aby neklepali o sebe a jezdili hezky volne, obrak futra se da na netu naji i to jak ej potreba upravit brzdic, frezuje se do nich 2x drazka to je vse, prave vuhoda tehle brzdicu je ze maji dva vstupu na kazdej par pistku jeden a neni pak potreba davat hydro rucku do brzd systemu auta, je to svuj okruh zvlast, coz se mi docela zamlouva vic jak do serie neco pridavat
jinak na strankach o skodovkach se toho da dost zjistit a koupit, takze se daji sehnat tyhle brzdice i z hliniku kuli neodpruzenym hmotam, ale ty jsou financne jinde
brzdice se daji rozebrat a existuji do nich specialni vlozky a jejich rozsireni a pak se djai pouzit i chlazeny kotouce
a ted, kdyby nekdo mel zajem jsou na tuningforu 4pistkovy brzdice z ferrari i s deskama za 5000 tri kusy, ale to je na kotouce 300 mm a vic a maj jen jeden vstup, tudiz pro me nezajimave na zadni napravu, ale treba by to nejakej mistni tuner vyuzil 

- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No o 2 vstupech jsem věděl, i o rozšiřujících podložkách, škoda že jsem nevěděl o té předělávce a rozdělení destiček, už jsem si koupil ručku do okruhu
Na tu by asi nešla přidělat nádobka?!

Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
kdyby se ti jich seslo vic, mel bych taky zajem..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hele iwane, mam moznost mit dalsi, ja je dneska vydrazil na aukru za 400 a mam na skoda foru nabidku na dalsi par za 500, ale je potreba jim udelt repas, uz jsou rozsroubovany a pistky by meli bejt ok, tak jen sadu gumicek a poskladat, kdybys mel zajem tak ti je prenecham, pokud ne, u me se neztrati 

no kdyz mi pak poradis kolik to bude stat a jak to dopasuju na tricu s hydrorukavem, tak je vemu..
jak to budes delat ty?
jak to budes delat ty?
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Když pak budou nějaký redukce na zadní ramena tak kdyžtak pomůžu odebrat jednu sadu