predni naraznik Mtech-plastak
- Pavel Satava
- Kontaktovat uživatele:
predni naraznik Mtech-plastak
mozno i poskozen nejlepe na pravou stranu ,pak mam zajem o orig. radio bmw bavaria , cerny koberec na coupe nebo cabro existuje vubec dik tel 732778000
- Pavel Satava
- Kontaktovat uživatele:
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
ETK je katalog origo dilu na PC uz se to tady na foru mockrat resiloPavel Satava píše:jak se dostanu na etk a co to je !Maranelo píše:na cabro existuje ale asi jen origo novejkoukal jsem do etk a pokud jsem to dobre pochopil cena je cca 12 000,- coz neni zas takovej ranec preci jen novej je novej a mel by byt i s tim odhlucnovacim kusem ale nevim

- Pavel Satava
- Kontaktovat uživatele:
DíkMaranelo píše:ETK je katalog origo dilu na PC uz se to tady na foru mockrat resiloPavel Satava píše:jak se dostanu na etk a co to je !Maranelo píše:na cabro existuje ale asi jen origo novejkoukal jsem do etk a pokud jsem to dobre pochopil cena je cca 12 000,- coz neni zas takovej ranec preci jen novej je novej a mel by byt i s tim odhlucnovacim kusem ale nevim
je to stejny program ktery pouzivaj v BMW servisech kdyz si jdes koupit nejakej origo dil najdes si dil ktery potrebujes opises cislo dilu a pak zadas do online ceniku na www.bmw.cz. Stahnout se to da tady http://crass.on.ru/bmw/etk/ ale jsou to 2CD
a pokud si z prahy tak urcite najdes nekoho kdo ti to hodi
TAK UZ JIM KONECNE TEN CENIK FUNGUJE, to si Korinek oddechneMaranelo píše:ETK je katalog origo dilu na PC uz se to tady na foru mockrat resiloPavel Satava píše:jak se dostanu na etk a co to je !Maranelo píše:na cabro existuje ale asi jen origo novejkoukal jsem do etk a pokud jsem to dobre pochopil cena je cca 12 000,- coz neni zas takovej ranec preci jen novej je novej a mel by byt i s tim odhlucnovacim kusem ale nevim
je to stejny program ktery pouzivaj v BMW servisech kdyz si jdes koupit nejakej origo dil najdes si dil ktery potrebujes opises cislo dilu a pak zadas do online ceniku na www.bmw.cz. Stahnout se to da tady http://crass.on.ru/bmw/etk/ ale jsou to 2CD
a pokud si z prahy tak urcite najdes nekoho kdo ti to hodi

Ale naky ceny me nehorazne znechutili

Treba iS lizatko

BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD