Ahoj schanim ridici jednotku na vyhrejvani sedacek do e34. prehazoval sem interier ale jen sedacky, zbytek zustal v minulym aute.
piste kdo co mate a co je vse teda treba.
myslim ze jen jednotka,ale asi se pletu.
diky moc
Jednotku na vyhrejvaní sedaku
Jednotku na vyhrejvaní sedaku

E30 318i coupe, E36 328ic, E38 740i
E32 730i===EX
E34 525Tds combi automat=== EX
E34 525Td combi===EX, E36 318i=== EX
Samozřejmě potřebuješ i spínače.
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Nevim jak u e34, ale ani v etk jsem nic jinyho nenasel, nez decky, kabelaz, cudliky, relatko...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
chlapy.tlacitka mam na sedackach.jsou to kuze s vyhrevem.vyndal sem si je z minulyho auta.ale jen sedla.kabelaz v tuty nemam.
takze my staci natahnout kabely a relatko sehnat? stupne jak se mi prepinaly stupne vyhrevu, tak jsou teda v tlacitkach nebo v ty decce?nebo co vi kdy se to ma prepnout?
takze my staci natahnout kabely a relatko sehnat? stupne jak se mi prepinaly stupne vyhrevu, tak jsou teda v tlacitkach nebo v ty decce?nebo co vi kdy se to ma prepnout?

E32 730i===EX
jsou dva druhy vyhrivani ... bud starsi - klasicky spinac (nic nez tupy prepinac 1 0 2) nebo novejsi - tlacitko (je takove modre hluboke s elektronikou primo v nem)
at mas co chces tak nepotrebujes stejne nic
starsi typ ma nevyhodu v tom ze jak ho zapnes tak vyhriva, novejsi ma regulaci, ze se samo vypne nebo zase zapne dle teploty, nebo prepne z 2 na 1
original svazek resi napajeni zvlast sedaku a vyhrivani, ale klidne muzes vyhrev napichnout na +/- pro sedak a nic se nestane
P.S. nez zacnes resit nejake tlacitka tak si promer prvni vsechny decky, protoze na 20 let starych jsem jeste nevidel vsechny OK, vetsinou funguje tak 1 max 2 ze 4
at mas co chces tak nepotrebujes stejne nic
starsi typ ma nevyhodu v tom ze jak ho zapnes tak vyhriva, novejsi ma regulaci, ze se samo vypne nebo zase zapne dle teploty, nebo prepne z 2 na 1
original svazek resi napajeni zvlast sedaku a vyhrivani, ale klidne muzes vyhrev napichnout na +/- pro sedak a nic se nestane
P.S. nez zacnes resit nejake tlacitka tak si promer prvni vsechny decky, protoze na 20 let starych jsem jeste nevidel vsechny OK, vetsinou funguje tak 1 max 2 ze 4
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
ja mam to novejsi uz.ty sedacky jsou z 94ky.a fungovaly mi predti.i se prepinaly.jen sem je vyndal z jednoho a dal do druhyho.
takze jestli to dobre chapu bude mi stacit sehnat jen nejakej konektor za kterej bych vymenil za ten origo a navedl do toho normalne stalej + a na kabelu dal pojistku stejne silnou jako je na origo vyhrejvani jo?
ja mam to novejsi uz.ty sedacky jsou z 94ky.a fungovaly mi predti.i se prepinaly.jen sem je vyndal z jednoho a dal do druhyho.
takze jestli to dobre chapu bude mi stacit sehnat jen nejakej konektor za kterej bych vymenil za ten origo a navedl do toho normalne stalej + a na kabelu dal pojistku stejne silnou jako je na origo vyhrejvani jo?

E32 730i===EX