zdravím, rozhodl jsem se trochu vylepšit svůj černý e30 Touring plasťák. Sháním tyto záležitosti
- přední spojler Alpina, i druhovýroba
- ráfky 16" Alpina, popřípadě vyměním (a doplatek) za svoje pěkné vícepaprskové OZ 16", které mám teď
- loketní opěrku
- přední sedadla anatomy, jen ve výborném stavu, buď origo e30, nebo něco podobného. Případně bych uvažoval o přečalounění celého interiéru do kůže. Momentálně mám šedý potah sedadel, černé boky.
- elektrické stahování předních oken, ale bylo mi řečeno, že to nejde (prý kvůli mechanice stahování, který je tam teď)
- zrcátko s lampičkou
- výhledově klimatizaci
nabídky prosím na SZ, nebo na tel: 603 449 318
smazat
seadčky
ahoj mám komplet interiér do e30 sedačky anatomy , črné boky,prostředek je červený.nechával si to ten típek přečalounit,je to docela i pěkný ,žádná prasárna
mohu to nafotit a poslat ti to,nebo se můžeš přijet podívat.

- Jáca
- Sponzor Prodejce $$
- Kontaktovat uživatele:
RÁFKY ALPINA
Ahoj, ráfky //Alpina// jsem teďka handloval s jedním borcem na slovenským fóru.
Jsou prej jak nové, ale chce za ně 1000 euro, takže jestli chceš, pošlu Ti kontakt.
Jsou prej jak nové, ale chce za ně 1000 euro, takže jestli chceš, pošlu Ti kontakt.
325i M technik II
725816916
BMW helping ugly people have sex.
725816916
BMW helping ugly people have sex.
Alpina
To seš hodnej, díky, ale ten Slovák asi neví, co by za to chtěl. Před rokem jsme koupili Alpina 18" i s pneu a stály tak ca 18 - 20 t. Takže nedám za 16" 25500 Kč. Vím, že jsou těžko s sehnání a jsou slušně řečeno předražený.
- dvermanapred