Sháním Potvrzení o ekologické likvidaci
- Adam Lipský
Sháním Potvrzení o ekologické likvidaci
Urgentně sháním doklad pro odhlášení vozidla z registru. Potřebuji to 3x. Spěchá! Výrobní čísla bohužel až na jeden případ nemám.
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
ekoliqidace
Že jste to Vy... 
Ale stojí to 1.000,- za 1 auto, pokud si jej chcete nechat, nebo už neexistuje...
Pokud neznáte VIN, musíte zajít do registru vozidel, a zjistit, co všechno máte na sebe psané (tedy vím že z IRE to úplně dobře nepůjde)...

Ale stojí to 1.000,- za 1 auto, pokud si jej chcete nechat, nebo už neexistuje...
Pokud neznáte VIN, musíte zajít do registru vozidel, a zjistit, co všechno máte na sebe psané (tedy vím že z IRE to úplně dobře nepůjde)...
taky bych měl potvrzený papíry k mání, kdyžtak sz
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Taky bych měl zájem o doklad pro zrušení papírů. Auto jedno mám (chci si ho nechat, jedno už je sešrotovaný i s VINem a jedno jsem prodal na díly - schnilý a nekompletní a doklady zbyli ale VIN ne. celkem tedy potřebuju 3 doklady
+ by se hodilo i na káru za auto
.
A nevíte někdo jak to je s likvidací auta (dokladů) když jsou doklady v převodu? A když nejsou ani odhlášený na mě, ale na někoho jinýho?

A nevíte někdo jak to je s likvidací auta (dokladů) když jsou doklady v převodu? A když nejsou ani odhlášený na mě, ale na někoho jinýho?
- Jan Kučera
- Jan Kučera
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
ekolikvidace
Chlapi, pokud jste to auto přestali provozovat před 1. 5. 2004, jde to zrušit na čestný slovo, včera jsem to empiricky vyzkoušel
Akorát ta fronta na magistrátě, v 19:00 předchozího dne jsem byl třicátý (ČB).
V opačným případě nemohu sloužit, nezlobte se, žádnej šroťák už to nebere...

V opačným případě nemohu sloužit, nezlobte se, žádnej šroťák už to nebere...
Nemám třícu