E34 525 TDS
E34 525 TDS
Koupím TDS 105 kW touring nejlépe s TZ.
auto
podívej se na tipcars,je jich tam hodně ale pod 50 000 slušnou těžko seženeš.ti prodejci neskutečně lžou,nedávno jsem sháněl touringa TDS pro kamaráda a koukali jsme po autech tak za 80-90 a viděli jich hodně.na fotkách to vypadá dobře ale když to potom vidíš na vlastní oči tak je to hrůza. naplánovali jsme okruh cca 500kilometrů po středních čechách a auto nakonec koupili ale ze všech jsme vybrali pouze dvě slušná auta.to druhé pokud vím stále stojí v bazaru nedaleko čáslavi,tuším že už ho zlevnili asi na 80.
V LPG je síla
Musím také napsat, že 65tis jak chce Ivo od toho svýho toura je slušná cena. Koukni na tu GO brzd a čerpadla + nový pneu, baterka, výfuk.... 80% TDS mají čerpadla v dost pokročilym stupni konce, 60% TDS mají brzdy total. To auto od Iva je prostě auto typu - sednu jedu. A ne auto - lehnu a spravuju..... Vím o čem mluvím - koupil sem TDS udajně jen s propáleným pístem... a pak se to nabalilo... blbý čerpadlo, total brzdy, výfuk, klima k ničemu... takže ve výsledku do toho auta zahučelo taky celkově 60tis... a to jen kvůli tomu, že sem si to dělal vše sám. Čas ani nepočítám... za 50tis seženeš taky TDS v poho, ale věř mi, že než mrkneš, tak tam těch 15tis nasypeš ani nemrkneš - budeš-li chtít nějak jezdit... Tak asi tak:) Jo a pozor - vůbec nejsem spřízněnec Iva, že bych chtěl nějak natlačit jeho inzerát, jen se mi celkem líbí a po mých zkušenostech bych do něj šel...modenaboy píše:Díky za nabídku, ale je drahá.Dnes to jde všude do 50k.