Na BMW 535i E28 bych potřeboval na přední nápravu pouzdro
(obal) na tlumič pérování-jak má nahoře ten kornout, co drží
pružinu pérování-dole je na tom přimontován čep kola a třmen brzdy-říká se tomu
celému McPherson. Já mám tuto trubku celou shnilou-prorezlou a kornout
také.
Díky a S pozdravem Štěpán Hrádek
PS. je nutné aby to bylo z auta s ABS!
Potřebuji to na P a L stranu
BMW E28-přední náprava McPherson
BMW E28-přední náprava McPherson
BMW je nejlepší auto na světě, na které se můžete vždy spolehnout. BMW E46 330Ci/A & E36 323i/A & E83 X3 3,0i/A
Vůbec nic. Jak jsi na to přišel, že bych proti ní něco měl. Měl jsem jí 4 roky a byl jsem s ní na 100% spokojen. Spotřeba výborná, dobrý tah motoru... samozřejmě 525i, 528i nebo 535i jsou na tom o hodně lépe, ale zase pořádně umí bumbat
(
Najel jsem s ní asi 35000km a naprosto bez problémů a to i když jsem jel daleko na dovču, tak se nikde nepodělalo a nikde mě nenechalo stát-ani v extrémních vedrech ani po ujetí třeba 800km za den. Je to supr auto a vůbec nikdy bych se o něm nezmínil křivě.
Právě to píši v mém sloganu, že BMW je nejlepší auto na světě,což se o jiných autech říci nedá. A k tomu dodávám jaké mám doma auta.Oboje maj něco do sebe a jsou super!

Najel jsem s ní asi 35000km a naprosto bez problémů a to i když jsem jel daleko na dovču, tak se nikde nepodělalo a nikde mě nenechalo stát-ani v extrémních vedrech ani po ujetí třeba 800km za den. Je to supr auto a vůbec nikdy bych se o něm nezmínil křivě.
Právě to píši v mém sloganu, že BMW je nejlepší auto na světě,což se o jiných autech říci nedá. A k tomu dodávám jaké mám doma auta.Oboje maj něco do sebe a jsou super!
BMW je nejlepší auto na světě, na které se můžete vždy spolehnout. BMW E46 330Ci/A & E36 323i/A & E83 X3 3,0i/A
to sem rád, ten slogan zní jak kdyby ty dvě auta stáli za prd, píšeš, že i v extrémních vedrech, já sem čekal v koloně a popojíždělo se asi po jednom metru asi hodinu a nějak se mi blížila ručička do červený, sice pomalu, ale ještě tak 20 min a bylo hotovo, projistotu sem tam přidělal ventilátor, zkoušel sem ho a vyplatil se, po sepnutí klesala teplota jak o život