Převodovku
Převodovku
Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasuje
Nemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.

btw. sorry za offtopic, ale nejsi nahodou kousek od Slavonic?Záchwat píše:No já si myslím, že na všechny čtyrválce jsou ty převodovky stejné. Liší se akorát čtyř nebo šestivál. Dle mýho jsi koupil právě tu šestiválcovou. Já mám perfektní převodovku z 316i M40 z roku 90. Za 2000,- může být tvá.
728/640619 - Milan

Jinak ta prevodovka je za super cenu - 1,6i M40 mela stejnou jako 1,8i M40, ze? Mozna bych ji vzal ale az tam pojedu

No tak to je fajn, ja jezdim do Marize, je to za SlavonicemaZáchvat píše:Jsem z Jindřichova Hradce, to je asi 40km od Slavonic. Převodovky z 1.8i a 1.6i jsou shodné. Ta moje je fakt v dobrém stavu, koupil jsem auto kvuli kastli, tak šel motor s převodovkou ven.

Urcite dam vedet, dik za info

Re: Převodovku
Převodovka z M10 je jiná než z M40 - každá pasuje jen na svůj motor.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.
tááák to jsem rád že nejsem jedinej kdo si tohle myslelVenca píše:Převodovka z M10 je jiná než z M40 - každá pasuje jen na svůj motor.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.

320i
M10.Ráďula píše:tááák to jsem rád že nejsem jedinej kdo si tohle myslelVenca píše:Převodovka z M10 je jiná než z M40 - každá pasuje jen na svůj motor.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.
prostě potřebuju na chromáka, karbecáka 4vála
I plast 316i do r. 1988 měl M10.
-
Mam tu převodovku! Je z 316 1,8 , je to 4kvalt, prodam to i s tim motorem, nechce se mi to delit, co mi za to nabidnes?Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.
Naposledy upravil(a) Becx dne 23. 04. 2004 17:58, celkem upraveno 1 x.
Ta moje je 5kvalt a je k mání sóloBeck píše:Mam převodku z 316 1,8 , je to 4kvalt, prodam to i s tim motorem, nechce se mi to delit, co mi za to nabidnes?

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost že ti nepasuje...karbec i injection 318-316i M10 mají stejnou, pak 316-318i M40 zase stejnou a 318iS M42...pasuje z M40,ale origo má vyztuženou jedničku kvůli výkonu, takže taky trochu jiná..... pokud chceš aby auto jelo tak jak bylo navrženo kup přesně takovou jaká tam patří.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.

Díky! Přesně o to mi jde, koupit tu samou a ne znova něco co se mi bude válet v garáži. Takže mám nový informace o motoru soráč že jsem to nenapsal hned, ale nejsem si jistý v tom označní... mám e30ku s oběmem motoru 1,8 ale prý 316, a karbecem takže nevím co potom znamená označení M10 to asi není ten co mám ne? převodovka co tam je je 4kvalt + samozřejmě zpátečka a neutošHuska píše:To je blbost že ti nepasuje...karbec i injection 318-316i M10 mají stejnou, pak 316-318i M40 zase stejnou a 318iS M42...pasuje z M40,ale origo má vyztuženou jedničku kvůli výkonu, takže taky trochu jiná..... pokud chceš aby auto jelo tak jak bylo navrženo kup přesně takovou jaká tam patří.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.

zatím bych bral od BECK a Jarda Volejník s těmi z M10 si nejsem jistej...díky Radek
320i
Dikas, zase jsem o něco chytřejší než před třemi lety co jsem mojí E30ošku koupilStepan píše:No jasně že máš motor M10. Je to karbec, sice objem 1.8, ale je o nějakýho koníka slabší a bylo to značený 316. Měl jsem v e21 to samý.
Neboj se ničeho

Jo hoši! Dneska jsem vyndal sedačky, koberce a tu izolaci co je pod ním...masakr! Budeme zavářet a dám do kupy co půjde (proto sháním tu převodovku) takže se ozvu panoj Beckoj

320i
u motoru m10 je jiná převodovka na karburátor a jiná na strříkačku!!!
Huska píše:To je blbost že ti nepasuje...karbec i injection 318-316i M10 mají stejnou, pak 316-318i M40 zase stejnou a 318iS M42...pasuje z M40,ale origo má vyztuženou jedničku kvůli výkonu, takže taky trochu jiná..... pokud chceš aby auto jelo tak jak bylo navrženo kup přesně takovou jaká tam patří.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.
těch názorů je moc a bohužel nic stejnýho takže já souhlasím s tím že nepasuje stříkajdová na karbeca!Martin píše:u motoru m10 je jiná převodovka na karburátor a jiná na strříkačku!!!
Huska píše:To je blbost že ti nepasuje...karbec i injection 318-316i M10 mají stejnou, pak 316-318i M40 zase stejnou a 318iS M42...pasuje z M40,ale origo má vyztuženou jedničku kvůli výkonu, takže taky trochu jiná..... pokud chceš aby auto jelo tak jak bylo navrženo kup přesně takovou jaká tam patří.Ráďula píše:Ahoj potřebuju převodovku na E30 318ku s karbecem, už jsem koupil z vrakáče ale asi na stříkačku tak mi tam nepasujeNemáte někdo v garáži jednu navíc? Já mám podělaný synchro na dvojku... díky R.
320i