e30
prolez si annonci, ja se sel podívat na pár lpg gecek z annonce a odjel jsem hned sprvním a max spokojenost..
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
no tak jsi asi slepej. je pravda ze ja heldal v internetove anonci a vzdy tam neco najdu..Hartman píše:Annonci prolézám každý den a zatím nic. Kdyby někdo věděl i o něčem jiném slušném na lpg nechť dá prosím vědětPackall píše:prolez si annonci, ja se sel podívat na pár lpg gecek z annonce a odjel jsem hned sprvním a max spokojenost..díky
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
jj taky jsem o to m uvazoval jenze majitel s eporád na neco vymlouval a odkládal prohlídku tak jsme se porozhlidnul po necem jinak uz jsme mel i nastudovanou prestavbu na manual a je to brnkacka..Hartman píše:Taky jsem o něm přemýšlel, kdyby to byl manuál tak už ho mám doma