Kabrio, Baur, apod ...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kabrio, Baur, apod ...
Sháním to pro kámoše - podmínky: pojízdné, s doklady. Na motorizaci nezáleží. Cena do 35.000,- Kč.
Případné nabídky mě do SZ.
Případné nabídky mě do SZ.
BAUR TC
Brácho to mi prostě nedá za ty peníze jich koupim deset jsi na špatném servru ale poradím www.trabibaur.de
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BAUR TC
Já myslím, že se to dá v pohodě - viz Filipovo kábro. Kdyby mi to řekl o týden dřív, než ho Filip prodal, už ho má doma. Nebo Adamův Baur, atd ...MarioM3 píše:Brácho to mi prostě nedá za ty peníze jich koupim deset jsi na špatném servru ale poradím www.trabibaur.de
Chceš jich za ty prachy deset, během dvou týdnů zpět tu proběhly dva a nekoupil jsi ani jednoho ?
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jestli sis nevšiml, tak to není pro mě. Nikde taky není psáno, že chci za ty peníze nějakou libovku. Myslím, že popis stavu " pojízdný, s doklady " vypovídá o všem. Ale kdybych potřeboval s něčím poradit, tak se na tebe obrátím, vidím, že tomu fakt rozumíšMarioM3 píše:jestli myslíš ty krasavce (....) tak ty si kup zapoměl jsem že lidi jsou různě náročni tobě stačí opravdu opravdu málo viz dy tva kráááásnééé kusy co popisuješ nic ve zlém zdarec
Tak hochu to auto co jsem já nabízel mělo najeto 130 tisíc po rakousku, kdo ho viděl ví moc dobře co v něm bylo za tu cenu za věci... chyběl mu zadní díl střechny to byla jediná vada
Na filipovo kabrio jsem se byl podívat posléze taky protože jsem nemocnej a uchylnej a chtěl jsem ho koupit. Za ty peníze by jses na dva posraný puky ve dveřích a vohnilý lemy moh uplně v klidu vysrat
pod to auto jsem si lehl a ani se ti nejspíš nezdá o tom co někdo muže naskládat najednou za nový součástky do svý káry, o samosvoru a kompletnosti kabrio dílů ani nemluvim
sory že sem se nasral sem do inzerátu ale jako muselo to ven...
Na filipovo kabrio jsem se byl podívat posléze taky protože jsem nemocnej a uchylnej a chtěl jsem ho koupit. Za ty peníze by jses na dva posraný puky ve dveřích a vohnilý lemy moh uplně v klidu vysrat
pod to auto jsem si lehl a ani se ti nejspíš nezdá o tom co někdo muže naskládat najednou za nový součástky do svý káry, o samosvoru a kompletnosti kabrio dílů ani nemluvim
sory že sem se nasral sem do inzerátu ale jako muselo to ven...
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
pro-MarioM3....
jen se muzu usmivat vzdy kdyz neco napises je to opravdu vylev jako prase.viz prodej M3 jak si machrovsky psal jaky mas zajem a ze si mel uz ranec Mtrojek ale pak skutek utek...dan td shani karu pro svyho kamarada a ty mu napises odkaz na nejaky trabose
to kabro co prodaval filip nebylo asi pro tebe to "prave orechove" vid...ale za tu cenu to bylo fajn cabro na slusnej rozjezd a pro nekoho kdo si ho doladi podle obrazu sveho.tod fse srry za OT
to:dan td...neni to sice za 35t,a ani nevim jestli je to stale aktuel ale za cenu 40t je to celkem parada http://www.annonce.cz/cgi-bin/online?ac ... filter=bmw
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jj, dík, tohle už jsem předávalhrb.ttoda píše:to:dan td...neni to sice za 35t,a ani nevim jestli je to stale aktuel ale za cenu 40t je to celkem parada http://www.annonce.cz/cgi-bin/online?ac ... filter=bmw