cabrio e30
cabrio e30
sháním cabrio e30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jinak na tý upoutávce máš napsáno 171 koní - bezkatová 2.5i má v TP 172 koní. Vokrad ses vo koně.Flery píše:jj moje je pekny(aspon se to riká) ale drahy dalo by se ale prodat i za nižsí cenu je co vyndavat ale to je cesta kterou ja tak nerad vidim......
BMW The Ultimate Driving Machine
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
171,36 kone zaokrohluju doluDAN píše:Jinak na tý upoutávce máš napsáno 171 koní - bezkatová 2.5i má v TP 172 koní. Vokrad ses vo koně.Flery píše:jj moje je pekny(aspon se to riká) ale drahy dalo by se ale prodat i za nižsí cenu je co vyndavat ale to je cesta kterou ja tak nerad vidim......
![]()
126kW a 226 Nm
Tel : 773 622 822
Nejde jen o to pěkný,ale taky o technicou stránku,tata si koupil za rovných sto a už to líce,tlumiče 3000,-Flery píše:jj moje je pekny(aspon se to riká) ale drahy dalo by se ale prodat i za nižsí cenu je co vyndavat ale to je cesta kterou ja tak nerad vidim......
pružiny,silentbloky,filtry,oleje,znehodnocené věci nutné pro další provoz vozidla - 5000,-,obutí 5000,-,spousty dalších věcí jako g.o. elektroinstalace která byla těsně před vyhořením a to si skoro vše na autech děláme sami,takže ta tvoje cena mi přijde akorát,vzhledem ke stavu tvého kabria.Vím,že někdo může říct,že koupí i levněji,ale to spíš záleží o hodně velkým štěstí.