Přední spoiler M-technik II.
Přední spoiler M-technik II.
Kdyby se někomu třeba válel doma
i když o tom silně pochybuju

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Sice je to OT, ale pokud to scháníš na to svoje nový kábro, tak by to chtělo i nárazník M-tech II a ne jenom spoiler, aby to ladilo se zadním. Zadní je jeden kus, ale vepředu je nárazník a spoiler každej zvlášť. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Jo výborný nápad!!! Pokud se mi ho nepodaří sehnat, tak budu muset nabastlit něco neorigo a to bych nerad ... i když už mám vyhlídnutý jeden kousek, který jsem už na pár e30 viděl a celkem se mi líbil ... akoorát bych přišel o mlhovky a to se mi moc nechceFlery píše:....dejme tomu změňme téma kdo má M technik II? co udelat kopyto a ??

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
docela by me zajimalo o co by slo.....ale u me by M tech II znamenal ze nemusim menit celo a muzu prodat IS lízo jenze jak sem uz zjistil sehnat se to asi jen tak neda....Fikux píše:Jo výborný nápad!!! Pokud se mi ho nepodaří sehnat, tak budu muset nabastlit něco neorigo a to bych nerad ... i když už mám vyhlídnutý jeden kousek, který jsem už na pár e30 viděl a celkem se mi líbil ... akoorát bych přišel o mlhovky a to se mi moc nechceFlery píše:....dejme tomu změňme téma kdo má M technik II? co udelat kopyto a ??
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ten modrej je tak trosicku asi nesehnatelnej u nas ale ten dole kterej ma listy a je prodavanej pod nazvem lumma maji treba tady za 3700,- http://sportstyl.kvalitne.cz/Fikux píše:Jo tak ten modrej je přesně ono !!! Takže už Mtechnik II neshánimOdkud jsi stáhl tu poslední fotku? nemáš třeba kontakt na někoho kdo to umí za lepší cenu než 4500,- ? Díky za info
Praha 4
pokud budeš schánět určitě se najde něco kde to budou mít eště za mín..tipnul bych že slušná cena by byla tak 3000,-*
Tel : 773 622 822
Néééé ... napadl mě kámoš od Plzně co dělá pro jednu "tuningovou" firmu montáže spoilerů a vlastně pro ně dělá všechno možný, tak jsem mu cinknul a vše je domluveno na příští měsíc ... už by to jen chtělo abych měl auto na který bych to mohl hoditFlery píše:už je na autě????Fikux píše:Stačí obvolat pár známých a spoiler je na světěpodařilo se mi sehnat novou Lummu, v barvě a i s montáží za 4500,-

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Fikux: ty spoilery co se prodavaj u nas za ty smesny ceny kolem 5000,- nejsou origo plasty od tech firem pod kteryma je prodavaj ale jsou to jen laminatove kopie ktery vetsinou na auto nepasujou a je s tim pak desny srani napasovat je na auto
a prvni kontakt s obrubnikem znamena opravu
original se pohybujou kolem 10 000,-

a prvni kontakt s obrubnikem znamena opravu

original se pohybujou kolem 10 000,-

2 Fikux: Sice ta Lumma není špatná, ale když je ta sada na autě kompletní mimo předku, tak já bych na to nic jinýho nedával. Ta sada je prostě nejhezčí vcelku.
Taky jsem jí sháněl dlouho a nakonec jsem jí sehnal. 

E30 340ic V8 6q- EX

Hmm taky bych mohl shánět dva rokyBOOST píše:2 Fikux: Sice ta Lumma není špatná, ale když je ta sada na autě kompletní mimo předku, tak já bych na to nic jinýho nedával. Ta sada je prostě nejhezčí vcelku.Taky jsem jí sháněl dlouho a nakonec jsem jí sehnal.

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jestli pojedeš na čerňák tak ti tu lamu rozmluvímFikux píše:Hmm taky bych mohl shánět dva rokyBOOST píše:2 Fikux: Sice ta Lumma není špatná, ale když je ta sada na autě kompletní mimo předku, tak já bych na to nic jinýho nedával. Ta sada je prostě nejhezčí vcelku.Taky jsem jí sháněl dlouho a nakonec jsem jí sehnal.
a myslim, že podle tý fotky modrý e30 to vypadá dost dobře i s Lummou

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Na Čerňák snad jedu ... teda pokud mě tady nezavalí práceHanis píše:Jestli pojedeš na čerňák tak ti tu lamu rozmluvímFikux píše:Hmm taky bych mohl shánět dva rokyBOOST píše:2 Fikux: Sice ta Lumma není špatná, ale když je ta sada na autě kompletní mimo předku, tak já bych na to nic jinýho nedával. Ta sada je prostě nejhezčí vcelku.Taky jsem jí sháněl dlouho a nakonec jsem jí sehnal.
a myslim, že podle tý fotky modrý e30 to vypadá dost dobře i s Lummou