Chci aby se mi to nenaklánělo. Kdo viděl moje video tak ví, že to je jak parník a na okruh dost nevhodný.
tvrdé pružiny
tvrdé pružiny
koupím tvrdé pružiny na e30 šestivál. Potřebuju to jen do Brna na okruh a do Sosnový. Před Brnem je nasadím a po Sosnový zase sundám, takže kdyby byl třeba někdo ochotnejm mi je na tu dobu půjčit..
Chci aby se mi to nenaklánělo. Kdo viděl moje video tak ví, že to je jak parník a na okruh dost nevhodný.
zatim 50% úspěšnost - předek mám (ale nevim estli je -60, nebo -80
je to vorezlý
)
ty zadky eště zkusim najít
za a/ sem neměl baterku - v týhle bláznivý domácnosti nejni ani kahan
za b/ mladá dostala kvartální záchvat uklízení, takže nejdřív musim provést řádnej výslech, co se kde nachází
za a/ sem neměl baterku - v týhle bláznivý domácnosti nejni ani kahan
za b/ mladá dostala kvartální záchvat uklízení, takže nejdřív musim provést řádnej výslech, co se kde nachází
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
To je paráda. Aspon necoDymak píše:zatim 50% úspěšnost - předek mám (ale nevim estli je -60, nebo -80je to vorezlý
)
za a/ sem neměl baterku - v týhle bláznivý domácnosti nejni ani kahan![]()
Ještě je pár týdnů čas, tak si z výslechem můžeš dát záležet
Naposledy upravil(a) Matyas dne 01. 03. 2005 22:33, celkem upraveno 2 x.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mam velmi tuhe z E28 528i, vyrobce MkMotorsport, jezdil jsem je v E30 325iX Touring. Po zkousce mozno odkoupit.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition