koupim přední dveře na E30 coupe plasťáka v slušném stavu, ne aby to bylo zespoda schnilý jako ty co mám (skrz naskrz)

Cenu za pěkný akceptuju
Čau, ty by asi šli, vypadají co se týče koroze asi o 200% líp než ty co mám. Je možnost se pro ně někdy zastavit? Zítra? Neděle?Ropák píše:Nazdat, ty jseš taky naživu? Mám na levou stranu. Jsou jak dalmatin, ale pokud je budeš lakovat, nemáš problém![]()
Listuj doprava: http://vypestuj.rajce.idnes.cz/i_zejtra#IMG_0732.jpg
Budu tady do neděle pořád & furt. Ještě mi řekni nějakou cenovou představu. Nepotřebuju se úplně takovejch věcí zbavovat, myslím to do budoucna s e30 vážně. Tak ať se mi to vyplatíDJsoju píše:Je možnost se pro ně někdy zastavit? Zítra? Neděle?
Budu tady do neděle pořád & furt. Ještě mi řekni nějakou cenovou představu. Nepotřebuju se úplně takovejch věcí zbavovat, myslím to do budoucna s e30 vážně. Tak ať se mi to vyplatíDJsoju píše:Je možnost se pro ně někdy zastavit? Zítra? Neděle?
Tak já se v neděli ozvu a nějak se dohodneme, ty co mám jsou sežraný zespoda jako prase, tyhle jsou oproti nim nádhernýRopák píše:Budu tady do neděle pořád & furt. Ještě mi řekni nějakou cenovou představu. Nepotřebuju se úplně takovejch věcí zbavovat, myslím to do budoucna s e30 vážně. Tak ať se mi to vyplatíDJsoju píše:Je možnost se pro ně někdy zastavit? Zítra? Neděle?Navíc mám samý červený auta, že?!
Jediný zrezlý místo je nahoře vpředu, jak začíná rám okna, viz foto...
Máš nějaký foto? Případně na jakou jsou stranu?honza022 píše:Taky mam dvere, ale jen ja jednu stranu. Byly vyvarovany. Dal bych je za par kacek.
To by bylo fajn. Když by byli slušný a ideálně na druhou stranu co ty Ropákovo, tak je beruhonza022 píše:Na jakou jsou stranu uz ani nevim . Foto muzu poridit zejtra