ja bych mozna o jedne vedel ale to je spis auto pred renovaci takze to asi nebude to prave orechove.
kdyby ale nahodou tak je to 535 predface stribrna
4x el okna
el sedaky (maj vedeni, nevim jestli to jsou sporty?)
cerna kuze + vyhrev
rolety
asc
el sibr
manual
jestli ma svor nevim
velke bc
tempomat
origo radio (hraje jen am)
pripadne dodam vypis z vinu
ma to najeto pres 4kila ale pulku zivota auta to ma znamy starsi pan nejezdi s tim snad vic jak 60...
pohonne ustroji super, jede to jak ma a ani pri tom najezdu nejsou v prevodovce nejake mega vule takze to ani neskube jak jine vylitane vrany, motor tahne jak ma, olej se neztraci
no k zaporum, horsi kastle, vylozene shnile to neni ale klasicke mista budou urcite napadene aspon trochu a u vicka nadrze na lemu to bylo pohnile a majitel se to snazil sam nejak zamaskovat.. no vysledek je to to vypada otresne. jinak sem tam nejake dubky, bourane to nebylo nikdy. vsecko tam je origo. v introsi odlepeny strop kousek vzadu, ze zadnich tapcu nebo aspon z jednoho odliza ten dekor, ridicova sedacka prosoupana.
technicky, predni naprava ko, menily se tam nejake cepy ale tlumice to defakto nema a nejake dalsi veci budou taky urco v haji, jak jsem psal jezdi s tim tak 60 a v te rychlosti to nic nedela

od 90 to uz zacina byt zajimave
zadek je relativne ok, vzhledem ke zvukum od predu jsem nezaznamenal ze zadu nic. o podvozek se proste nikdo nestaral.
pred par lety jsem to auto chtel koupit ja kdyz bylo jeste v elativne dobrem stavu, od te doby se tam meni akorat olej a sem tam neco co je fakt potreba (vodni pumpa, nejaka hadice atd)
imho jako 535ka je to kus vhodny k zachrane ale prace je na tom teda dost... kdyby te to zaujalo tak hod sz splasil bych nejake foto atd