sháním nápis na víko kufru "320" a pokud by někdo měl doma i nápis "is" budu jen rád

Naopak, kdyby někdo chtěl, nabízím 325i a 316 (plechový).
Díky
To se mi zamlouváBeton píše:Mám 320 a přistoupil bych na výměnu.
Když by jsi sehnal nápis "is" vyměnímemery píše:Nazdar, co bys chtěl za ten kovový "316"?
Milerád bych ti pomohl, ale nevím nevím... Máš číslo těch písmenek?chamuraphi píše:Když by jsi sehnal nápis "is" vyměnímemery píše:Nazdar, co bys chtěl za ten kovový "316"?![]()
Nejde mi o zisk![]()
BmwBlazen: díky za tip, ale spokojím se i s poskládaným nápisemoriginál nápis přenechám, co si hýčkají svoji original 320is
číslo: 51141945054emery píše:Milerád bych ti pomohl, ale nevím nevím... Máš číslo těch písmenek?chamuraphi píše:Když by jsi sehnal nápis "is" vyměnímemery píše:Nazdar, co bys chtěl za ten kovový "316"?![]()
Nejde mi o zisk![]()
BmwBlazen: díky za tip, ale spokojím se i s poskládaným nápisemoriginál nápis přenechám, co si hýčkají svoji original 320is
Odřezával jsem ho z origo víka, tkž by měl být. Po víkendu bych ho mohl poslatBeton píše:Jj, pokud je origo.chamuraphi píše:To se mi zamlouváBeton píše:Mám 320 a přistoupil bych na výměnu.a za který pak? 325?