SMAZAT
SMAZAT
Koupim dily na tricu chromaka.
Shanim predni kulate lizo, nepraskle, nelakovane.
Zadni odtrhovou hranu na viko kufru, nejepe nelakovanou, neprasklou.
Koberecky do cerneho interieru.
Chromove listy do gumy kolem oken, moje uz nejsou chromove.
Na cene se dohodneme.
miroslav.ehrlich@gmail.com.
Diky
Shanim predni kulate lizo, nepraskle, nelakovane.
Zadni odtrhovou hranu na viko kufru, nejepe nelakovanou, neprasklou.
Koberecky do cerneho interieru.
Chromove listy do gumy kolem oken, moje uz nejsou chromove.
Na cene se dohodneme.
miroslav.ehrlich@gmail.com.
Diky
Naposledy upravil(a) Mirek E. dne 15. 12. 2013 13:07, celkem upraveno 5 x.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Chlapi nabizejte.
Potrebuji jeste tu krytku ve ktere je rozsviceni svetel a mlhovek, mam praskly plastovy drzak na ten vytahovaci zapinac svetel.
Nejvic hori ty zrcatka, vzal bych klidne obe a to predni lizo. A taky bych chtel tu odtrhovku na kufr.
Pak taky chci predni mlhy s neprasklym sklem, pripadne jen skla.

Potrebuji jeste tu krytku ve ktere je rozsviceni svetel a mlhovek, mam praskly plastovy drzak na ten vytahovaci zapinac svetel.
Nejvic hori ty zrcatka, vzal bych klidne obe a to predni lizo. A taky bych chtel tu odtrhovku na kufr.
Pak taky chci predni mlhy s neprasklym sklem, pripadne jen skla.
Myslim tohle co je na fotce v odkazu: http://imageshack.us/a/img812/5154/lhvc.jpg
Tak jsem jako posledni zachrany bod bral Chotetov, ktery mam par kilaku od domova, ale ani tam prej viko nemaj, tak shanim dal. To nikdo nemate pekny viko s odtrhovkou?
Jeden typek mi nabidl pekny za 8 kil, durazne jsem rekl, ze o nej mam zajem, nakonec ho prodal nekomu jinymu.
Takze predem rikam, ze pokud nekdo chce jednat podobnym zpusobem, ani mi nepiste. Stoji me to akorat cas a nervy, protoze to dokaze hodne nasrat.
Jeden typek mi nabidl pekny za 8 kil, durazne jsem rekl, ze o nej mam zajem, nakonec ho prodal nekomu jinymu.
Takze predem rikam, ze pokud nekdo chce jednat podobnym zpusobem, ani mi nepiste. Stoji me to akorat cas a nervy, protoze to dokaze hodne nasrat.
Rekapitulace dilu, ktere shanim:
Viko kufru, neorezle, bez der nebo s malou odtrhovkou.
Predni kulate lizatko na ctyrvalcoveho chroma, bez nadechu.
Kastlik do cerneho interieru, bez popraskaneho uchyceni.
Ramecek kolem stredove konzole, mozno s hodinami nebo bez, staci i samotny vykuchany ramecek.
Spolujezdcovu sedacku do sedana, s kostkovym vzorem/sediva barva, nepotrhanou.
Alu papuce, nejlip BBS 15", 4x100, 7J. Bez gum, pripadne i poklicek. Horsi lak nevadi, ale nepokopane od obrubniku a ne z bouracky, tzn. rovne.
Viko kufru, neorezle, bez der nebo s malou odtrhovkou.
Predni kulate lizatko na ctyrvalcoveho chroma, bez nadechu.
Kastlik do cerneho interieru, bez popraskaneho uchyceni.
Ramecek kolem stredove konzole, mozno s hodinami nebo bez, staci i samotny vykuchany ramecek.
Spolujezdcovu sedacku do sedana, s kostkovym vzorem/sediva barva, nepotrhanou.
Alu papuce, nejlip BBS 15", 4x100, 7J. Bez gum, pripadne i poklicek. Horsi lak nevadi, ale nepokopane od obrubniku a ne z bouracky, tzn. rovne.
Našel jsem na Bazoši: http://auto.bazos.cz/inzerat/29303273/B ... nt-rot.php a pak už jen sehnat odtrhovku, jelikož má víko díry. Ale odtrhovka je to nejmenší