Zadní nápravu na E30 - stále aktuální...

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 16. 11. 2004 06:29

Sem si vzpomněl ( nechci se nikoho dotknout ), že existujou lidi, kerý naslibujou hory s horákama, čecko vykrášlej snad jedině proto, protože se chtěj vidět s někým koho ještě neznaj, nebo si myslej, že ten člověk to prostě koupí, když už kvůli tomu jel takovou dálku,....

dyk já rameno s poloosou kupoval za 1 500,- :roll:
jo měl jsem nabídky - za 300,-, ale v hnědý barvě od rzi - má to bejt v černý barvě,....., atd
byl jsem rád, že jsem pořídil docela levně, nabízeli mi i a 2 500,- -- když sem mu řikal, že je blázen, tak mi s klidem řekl, hele já vim za kolik se to prodává a vím, že to za ty prachy prodám :roll:

jináč ti fandím, přeju ti, aby jsi tam přijel a byla to opravdu třída A1+, fakt by mě zajimalo pak, jaks dopad

very sorry za OT :oops:
BMW The Ultimate Driving Machine

mr.bouchac

Příspěvek od mr.bouchac » 16. 11. 2004 08:40

DAN píše:Sem si vzpomněl ( nechci se nikoho dotknout ), že existujou lidi, kerý naslibujou hory s horákama, čecko vykrášlej snad jedině proto, protože se chtěj vidět s někým koho ještě neznaj, nebo si myslej, že ten člověk to prostě koupí, když už kvůli tomu jel takovou dálku,....

dyk já rameno s poloosou kupoval za 1 500,- :roll:
jo měl jsem nabídky - za 300,-, ale v hnědý barvě od rzi - má to bejt v černý barvě,....., atd
byl jsem rád, že jsem pořídil docela levně, nabízeli mi i a 2 500,- -- když sem mu řikal, že je blázen, tak mi s klidem řekl, hele já vim za kolik se to prodává a vím, že to za ty prachy prodám :roll:

jináč ti fandím, přeju ti, aby jsi tam přijel a byla to opravdu třída A1+, fakt by mě zajimalo pak, jaks dopad

very sorry za OT :oops:
mno tak v tomhle s tebou musím souhlasit,je to smutne ale je to tak....ja o te tve nabídce uvažuju,ale nevím jestli pojedu do phe...
mr.bouchac

Návštěvník

Re: Zadní nápravu na E30

Příspěvek od Návštěvník » 16. 11. 2004 18:31

nejsu na netu moc casto tak jestli to chces tak mi zavolej a muzes se na to prijet podivat a ta cena proto,protoze se toho potrebuju zbavit.ramena jsou z bubnama,a difec je bez spery.

mr.bouchac

Re: Zadní nápravu na E30

Příspěvek od mr.bouchac » 16. 11. 2004 20:24

Anonymous píše:nejsu na netu moc casto tak jestli to chces tak mi zavolej a muzes se na to prijet podivat a ta cena proto,protoze se toho potrebuju zbavit.ramena jsou z bubnama,a difec je bez spery.
mno tak bubny je to co ja necu, ja chci kotouče a s ABS..mno jak to tak vidím tak asi budu muset nějak ošefovat cestu do phe za danem..
mr.bouchac

mr.bouchac

Příspěvek od mr.bouchac » 22. 11. 2004 08:41

stále aktuální....
mr.bouchac

Odpovědět