Mimochodem toto vyse uvedene funguje, dokonce mi to poradili zamestnanci magistratu. A pokud to chce mit clovek "lepsi" (ale auto uz by jaksi nemelo viditelne existovat na ulici) je pry lepsi udelat "prodej a vyvoz" do zahranici (samozrejme do "tretich zemi" mimo EU). Stoji to cca 600,- za prevozni znacky navic. A na muj dotaz na nejakou fyzickou kontrolu vozu mi urednik odpovedel: "... to preci nejde, vzdyt uz s tim odjel, ne??"eagle píše:já ti poradim něco lepšího.. jdi na magistrát a udělej odhlášku (formulář na provedení změny) na pana XY (nejraději cizinec Sergej Anatolij Juškov) s adresou někde.. Odhláška je zadarmo a tím se zbavíš svýho jména v TP páč pak je odhlášeno na... a už není teda tvoje.. no a TP můžeš dát do sběru.. ( a udělej si kopii a napiš si "nějakou" kupní smlouvu na Sergeje kdyby to náhodou někdy někdo chtěl vidět žes auto jako prodal.. no a je to.. ostatní bláboly jsou k hov.... a tohle je osvědčený a zadarmo.. jak prosté....
Takze nase legislativa nabizi spoustu prostoru pro kreativitu... Samozrejme to neberte jako navod jak se zbavit auta