Veci na kupatko

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
xhokus

Příspěvek od xhokus » 09. 08. 2004 18:43

UPDATE :idea:
uklízím garáž...

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 10. 08. 2004 20:18

Tempomat mám, ale bez páčky, jinak komplet, páčka by měla jít koupit v Autecu nová. Mohu přivézt do Lánova.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

xhokus

Příspěvek od xhokus » 10. 08. 2004 20:20

Fido píše:Tempomat mám, ale bez páčky, jinak komplet, páčka by měla jít koupit v Autecu nová. Mohu přivézt do Lánova.
do lanova nejedu, nemam jeste v pohode motor... kolik za nej? netvrdim ze ho beru, jak sem psal, zjistuju ceny... Dik
uklízím garáž...

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 10. 08. 2004 20:31

1 000 Kč. Ta páčka by měla jít koupit nová do 1 500 Kč.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

xhokus

Příspěvek od xhokus » 10. 08. 2004 20:34

Fido píše:1 000 Kč. Ta páčka by měla jít koupit nová do 1 500 Kč.
a funguje? :-) (ja vim blba otazka, ale myslim to tak, jestli si ho videl fungovat...) popidim se za kolik se kde da sehnat ta packa... odkud ses? jen kdybych se rozhod, at vim kam pro to zajet...
uklízím garáž...

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 10. 08. 2004 20:52

Funkčnost zaručena, pohybuju se na trase Praha - Brno, takže není problém se kdykoliv domluvit.
sanguis non est aqua

xhokus

Příspěvek od xhokus » 10. 08. 2004 20:55

Fido píše:Funkčnost zaručena, pohybuju se na trase Praha - Brno, takže není problém se kdykoliv domluvit.
tak pokud to je komplet (vsechny kabely, jednotka atd) az na tu packu a pridelam to na 318 M40 tak se asi dohodnem... jeste zejtra popidim za koik se da sehnat ta packa a ozvu se... ale predbezne s tim pocitam... dik a zatim
uklízím garáž...

xhokus

Příspěvek od xhokus » 12. 08. 2004 21:10

Fido píše:Funkčnost zaručena, pohybuju se na trase Praha - Brno, takže není problém se kdykoliv domluvit.
z duvodu objeveneho vaznejsiho problemu v motorovem prostoru musim s placem odlozit koupi tempomatu... snad to trosku vyresej narozeniny a treba budu za uspesne absolvovani dalsiho roku zivota financne ohodnocen... :twisted: jinak packu ma prej v Lopuchovy tak za ticku... Ale ja bych ho fakt chtel, pac se budu pohybovat na stejny trase jak ty Praha-Brno a s tempomatem by to mela bejt vetsi pohoda... 8) Ach jo... uvidime... ale vydrena vacka, vahadla a hydrostely v haji budou mit asi prednost... i kdyz jizda s tempomaten na cvakajici motor a buracejici vyfuk neni taky k zahozeni... :-)
uklízím garáž...

LaR

hm

Příspěvek od LaR » 13. 08. 2004 10:03

Za kolik to auto mas? 25tis? chtels levny a ted do toho nasypes min dalsich 20...
vlastne stejne mi do toho nic neni...:)

xhokus

Re: hm

Příspěvek od xhokus » 13. 08. 2004 10:15

LaR píše:Za kolik to auto mas? 25tis? chtels levny a ted do toho nasypes min dalsich 20...
vlastne stejne mi do toho nic neni...:)
presne, nic ti do toho neni... :lol: presne, za 25, lae i kdybych koupil za 35 tak do toho taky nasypu penize (brzdy, olej a tak) a takhle kdyz sezenu za deset bez papiru s funkcnim motorem (coz si myslim ze neni realny), mam auto za tech 35, ale spoustu nahradnich dilu, a na zimu druhy disky... :twisted: tak co :?: :idea: :lol:
uklízím garáž...

PHRA

Příspěvek od PHRA » 13. 08. 2004 11:18

No já nevím. Na jetině budou potřebné díly v podobném stavu jak na tom co máš. Olej, filtr, destičky, pneumatiky, tlumiče, slinbloky nemá cenu dávat z ojetiny. Podobně bych to viděl s pružinami, na kola, kotouče musíš mít štěstí. Z kastle jsou použitelné dveře, kapoty nárazníky a přední blatníky. Problematické zadní lemy musíš koupit stejně nové. Pokud jde o motor je to sázka do loterie. Můj názor je ten, že pokud si přeskládáš ten co tam máš, víš co můžeš čekat. Navíc je to dvojí práce, ono něco demovat z ojetiny nemusí být uplně bezproblémová záležitost.
p.s. Je to jen můj názor. 8)

LaR

Re: hm

Příspěvek od LaR » 13. 08. 2004 12:21

xhokus píše:
presne, nic ti do toho neni... :lol: presne, za 25, lae i kdybych koupil za 35 tak do toho taky nasypu penize (brzdy, olej a tak) a takhle kdyz sezenu za deset bez papiru s funkcnim motorem (coz si myslim ze neni realny), mam auto za tech 35, ale spoustu nahradnich dilu, a na zimu druhy disky... :twisted: tak co :?: :idea: :lol:
Jak uz to tady nekdo psal, budes potrebovat presne ten dil, kterej v tom druhym aute bud nebude, nebo bude taky spatnej:)
A vydaje typu "olej, brzdy a tak" musis..blbost..nemusis, jen bys mel:) pocitat u kazde ojetiny. Z tohoto hlediska je uplne jedno, jestli kupujes S105 za 3 tis nebo Maserati za milion.
A pokud trvas na tom, ze chces postavit na kola tvou karu, tak na tvem miste bych zajel do D, a sehnal bych samotnej motor za 100€ a basta.
Nemcina vyhodou:)

xhokus

Příspěvek od xhokus » 13. 08. 2004 13:13

PHRA píše:No já nevím. Na jetině budou potřebné díly v podobném stavu jak na tom co máš. Olej, filtr, destičky, pneumatiky, tlumiče, slinbloky nemá cenu dávat z ojetiny. Podobně bych to viděl s pružinami, na kola, kotouče musíš mít štěstí. Z kastle jsou použitelné dveře, kapoty nárazníky a přední blatníky. Problematické zadní lemy musíš koupit stejně nové. Pokud jde o motor je to sázka do loterie. Můj názor je ten, že pokud si přeskládáš ten co tam máš, víš co můžeš čekat. Navíc je to dvojí práce, ono něco demovat z ojetiny nemusí být uplně bezproblémová záležitost.
p.s. Je to jen můj názor. 8)
ono to nejde brat takhle obecne... tenhle nazor je fajn, ale ne moje auto je lip aplikovatelnej ten muj... Auto je v poradku, kotouce (predni i zadni) a desticky (taktez) sem daval jen lehce jety... jedinej problem co to ma, je motor, kterej jede, dle meho jeste dlouho pojede, ale cvaka... potom jeste svetla z chromaka (mam plastaka) a to je skoro vsechno... samozrejme jeste vybava, ale na tu to nejezdi... ostatni problemy jsou detaily a ty ted resit nebudu...
jde o to, ze kdyz sectu motor (novej nekoupim 8) a proste budu hledat nejakej slusnej, pac novy dily za 15000 fakt ne...), ty svetla a kola na zimu, tak sem na cene, za kolik koupim cely auto se stejnym motorem, jen to bude dyl trvat a to preci jen vyjde lip... nekomu mozna tento zpusob nesedi, ale co... je to moje volba, moje penize a moje auto... :twisted:

ad LaR: kdyz koupim motor za 100eur, pripoctu cestu a tak, vyplati se mi stejnej motor koupit za vic ale i s kolama, kastli a sedackama, ne? nemcina neni problem... :wink:
uklízím garáž...

PHRA

Příspěvek od PHRA » 13. 08. 2004 13:29

Ona je taky otazka kde budes skladovat ten vrak (sadu náhradních dílů). A sehnat auto na díly s dobrým, či spíše velmi dobrým motorem, přední světla a použitelné kola nebude tak jednoduché a levné (proč by to někdo prodával??). Z vlastní zkušenosti se přikláním k nákupu jednotlivých dílů.
p.s. Já si dřív taky nenechal poradit. Bývalá E21 je poskládaná ze tří. Už bych to tak nedělal.

xhokus

Příspěvek od xhokus » 13. 08. 2004 13:42

PHRA píše:Ona je taky otazka kde budes skladovat ten vrak (sadu náhradních dílů). A sehnat auto na díly s dobrým, či spíše velmi dobrým motorem, přední světla a použitelné kola nebude tak jednoduché a levné (proč by to někdo prodával??). Z vlastní zkušenosti se přikláním k nákupu jednotlivých dílů.
p.s. Já si dřív taky nenechal poradit. Bývalá E21 je poskládaná ze tří. Už bych to tak nedělal.
tak skladovaci misto neni problem... toho bych se nebal... a ze to nebude jednoduche? o tom to je... :twisted: a jen tak mimochodem, vsechny auta co mame doma sou seskladany z vicera kusu... je to takova rodinna tradice... :-)
a proc by to nekdo prodaval? lidi sou ruzny... proc nekdo prodaval 318 plastaka se znicenym interierem s papirama a prej dobrou kastli a motorem za 10k??? jen sem to nestih, volal sem a uz to mel pryc... :evil: jak rikam, lidi sou ruzny...
uklízím garáž...

PHRA

Příspěvek od PHRA » 13. 08. 2004 14:16

Pokud máš skladovací prostory tak máš výhodu. Pokud máš i dílnu je to výhra. Na druhou stranu přes týden v Brně, na práci máš čas jen o víkendu. Taky jsem to tak dělal když jsem studoval VUT. Otázkou je, jestli není lepší pořídit druhé auto, dát ho super stavu a pak udělat přestavbu. Nejhorší je, když v neděli večer potřebuješ vyjed do školy a zjistíš. že potřebuješ koupit dva šrouby (hadičku, silenblok,...) aby se to dalo složit.
p.s. Složit auto není problém, otázkou je jak složit. Viz. čtyřstopé auto, u kterého každé kolo jede někam jinam. :cry: To není nic osobního, ale to co někdy potkávám na cestách ......

xhokus

Příspěvek od xhokus » 13. 08. 2004 14:37

PHRA píše:Pokud máš skladovací prostory tak máš výhodu. Pokud máš i dílnu je to výhra. Na druhou stranu přes týden v Brně, na práci máš čas jen o víkendu. Taky jsem to tak dělal když jsem studoval VUT. Otázkou je, jestli není lepší pořídit druhé auto, dát ho super stavu a pak udělat přestavbu. Nejhorší je, když v neděli večer potřebuješ vyjed do školy a zjistíš. že potřebuješ koupit dva šrouby (hadičku, silenblok,...) aby se to dalo složit.
p.s. Složit auto není problém, otázkou je jak složit. Viz. čtyřstopé auto, u kterého každé kolo jede někam jinam. :cry: To není nic osobního, ale to co někdy potkávám na cestách ......
prostory jsou, dilna je... a pripad, ze bych potreboval jet do skoly a nemoh, pac neco potrebuju... tak si vezmu jiny auto... :lol:
uklízím garáž...

xhokus

Příspěvek od xhokus » 16. 08. 2004 21:08

porad aktualni a hlavne shanim mechanismus pro rucku (na zadni kotouce)!!!
uklízím garáž...

xhokus

Příspěvek od xhokus » 19. 08. 2004 12:10

cpu se navrch...
uklízím garáž...

xhokus

Příspěvek od xhokus » 24. 08. 2004 20:15

xhokus píše:porad aktualni a hlavne shanim mechanismus pro rucku (na zadni kotouce)!!!
:idea:
uklízím garáž...

Odpovědět